Lidl

V soboto imam namen jiti pogledat v Lidl,ker že dovgo nisem bila odkar so zgradili novega pa me zanima kako je odprt v soboto.

Če kdo ve naj mi prosim napiše.

runo01
Runo, zdaj je odprt nonstop, sem šla v soboto mimo. matilda

Odprt je od 8.30-12.30, popoldne pa od 15.30-19.30. V decembru je bilo odprto tudi vmes, ne vem pa kako je sedaj.

ami
Sem iz MB, kjer še Lidla nimamo, mislim pa da ga bomo kmalu imeli. Zanima me, kakšne izdelke bodo imeli. Je tak kot v Hoferju, skoraj nobenih znanih znamk ali je tudi kakšna npr. prašek Ariel, mehčalec Silan, Milka,... gianja
Iz Lidla imam jaz rada mozzarello, mascarpone, jogurte, pasiran paradižnik v konzervah, balzamični kis... Sem bila v tistem v Gorici in to po novem letu, pa je bil odprt non stop, je bila sobota okoli pol dveh, ko sem šla tja. Loni Makaroni

Pri nas v Kočevju pa Lidl že stoji kakšna dva meseca. Kdaj bo pa odprt pa ni nič znano. Baje morajo najprej postaviti centralno skladišče v SlovenijI , potem bodo odprli trgovine. Tako sem slišala, če je pa res, pa ne vem.

LEP DAN VAM ŽELIM ŠE NAPREJ.

buča
Centralno skladišče je ooooooooooooooooooooooooooogromno v industrijski coni pri Vodicah, stoji že več mesecev, odprli bodo 1.3. kao vse trgovine, zakaj pa še niso.......en razlog je, da še niso imeli vseh potrebnih papirjev......za odprtje oz. gradnjo.......

Tudi jaz pogrešam sir,pasiran paradižnik, pa jogurte,sokovi so dobri,testenine so poceni.Sedaj bo verjetno ceneje odkar je evro.Bom vidla grem pogledat,čeprav naši pravijo da je packarija a meni se ne zdi.

Pa saj je tudi v naših trgovinah.

runo01
Točno, pozabila sem na nekaj - naravnost obožujem 100% sok iz rdeče grenivke, ni iz koncentrata. Loni Makaroni
Tudi v Šentjurju je Lidl že takorekoč pripravljen na otvoritev. Tik poleg Hoferja, ki je lanska pridobitev. Potem bomo pa primerjali ...
Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 13. feb 2007 10:30:03

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti