V soboto imam namen jiti pogledat v Lidl,ker že dovgo nisem bila odkar so zgradili novega pa me zanima kako je odprt v soboto.
Če kdo ve naj mi prosim napiše.
runo01V soboto imam namen jiti pogledat v Lidl,ker že dovgo nisem bila odkar so zgradili novega pa me zanima kako je odprt v soboto.
Če kdo ve naj mi prosim napiše.
runo01Odprt je od 8.30-12.30, popoldne pa od 15.30-19.30. V decembru je bilo odprto tudi vmes, ne vem pa kako je sedaj.
amiPri nas v Kočevju pa Lidl že stoji kakšna dva meseca. Kdaj bo pa odprt pa ni nič znano. Baje morajo najprej postaviti centralno skladišče v SlovenijI , potem bodo odprli trgovine. Tako sem slišala, če je pa res, pa ne vem.
LEP DAN VAM ŽELIM ŠE NAPREJ.
bučaTudi jaz pogrešam sir,pasiran paradižnik, pa jogurte,sokovi so dobri,testenine so poceni.Sedaj bo verjetno ceneje odkar je evro.Bom vidla grem pogledat,čeprav naši pravijo da je packarija a meni se ne zdi.
Pa saj je tudi v naših trgovinah.
runo01Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Bučni mufini s kremastim nadevom