Marmorni kolač
Evo naša Sonic Oral - B je konec vzela, no ja že tadruga (po zaslugi nekoga, ki mi je iz rok na tla padla, ampak noben od otrok ne ve kdo bi to bil... ![]()
) in sedaj bo treba kupit novo.
Je že kaj novih izkušenje in mnenj, bi kakšno drugo kjer po možnosti nastavki niso takoooo dragi.
| jade je napisal/a: |
Evo naša Sonic Oral - B je konec vzela, no ja že tadruga (po zaslugi nekoga, ki mi je iz rok na tla padla, ampak noben od otrok ne ve kdo bi to bil... Je že kaj novih izkušenje in mnenj, bi kakšno drugo kjer po možnosti nastavki niso takoooo dragi. |
Tistle 'mi je iz rok padla' je lapsus, ane? ![]()
jaz sem za sonicare, sicer imam še stari model, so zelo dragi nastavki ( 2 sta 38 €) vendar so za novi model kar cenejši..
www.mojalbum.com/naredilaanaJa tulči lapsus... ![]()
E, moja Jade, meni je že srce zaigralo... Vauuu, v Merkurju je dobila bon za 20.000... Pfff, šment, datum objave je pa januar 2006. Škoda.
Pozdravček!
Jaz uporabljam tole: http://www.mimovrste.com/artikel/3670017428/q=sonicare
Trije nastavki pa stanejo okoli 25€.
Sem pa zelo zadovoljna (uporabljam jo okoli 3 leta). Je pa res, da nimam izkušenj z drugimi električnimi ščetkami (z navadno se pa komajda še znam umiti
), a kakor je fant ob nakupu naredil "research", naj bi bila ta odlična.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni kolač

Polžki z mesnimi kroglicami