član od 20044272 sporočil
Jaz sem ga kupila očetu, ki ga je bolela hrbtenica, pa pravi, da mu je zelo pomagal!
Pravi sicer, da ga ni ravno prijetno nosit, ampak pomaga pa. KOlikor jaz vidim, bi tudi rekla, da, ker zdaj mu nekatere stvri oz. gibi niso več problem, kar je res fino videt!
Tako da ga sedaj niti ne rabi prav veliko, saj se mu je stanje res popravilo. Pravi, da ga da gor, kadar ga začne malo bolet, pa je potem spet ok in ga da nazaj dol;)
Kako deluje strokovno sicer ne vem, ampak meni se zdi, da je stvar tako oblikovana, da masira mišice ob hrbtenici in jih malo prisili, da se napnejo, tako se hrbtenica zravna in ne boli več toliko. KO se mišice dovolj utrdijo, pa ga niti ne rabiš več dosti.
Kar se pa magnetov tiče, jih uporabljajo tudi za hitrejše celjenje ran in zlomov v toplicah in po strokovni literaturi sodeč je kar v redu zadeva )za 1/3 hitreje se stvari pozdarvijo. Verjetno se zaradi magnetnega sevanje pospeši prekrvavitev izpostavljenih delov in se hitreje odplaknejo strupi, pa hitreje pride zraven hrana in kisik in se vse skup malo pospeši. Tako da ima neko logiko... Meni so dali to v toplicah, ko sem imela zlomljeno stegnjenico in se mi je hitro pozdravila, ne vem sicer kako bi bilo brez... Škodit ti pa ne more, po moje...
Veri