pozdravljeni
V trgovinah srečujem veliko vrst že pripravljenih pael. Kako jo pripraviti sam doma z vsemi sestavinami?
Na pomoč!
MILLA2
pozdravljeni
V trgovinah srečujem veliko vrst že pripravljenih pael. Kako jo pripraviti sam doma z vsemi sestavinami?
Na pomoč!
MILLA2
Pozdravljeni,
Jutri imam namen skuhati paelo, pa me zanima katero ribo mi priporočate da uporabim. A jo prej kaj popečem preden jo dam v rižoto? Od mesa imam namen uporabiti kozice, lignje, piščančje bedrca (od perutničk) in seveda ribo.
Paele še nisem nikoli jedel in bo to zame prvič.
lp.
fasulasVzami kakšno čvrsto, mesnato ribo, škarpeno recimo. Lahko jo prej malo popečeš, da je hrustljava, v jed jo pa dodaj proti koncu, da ne razapde, saj potrebuje veliko manj časa, da je prepečene,a kot na priemr perutnina.
In med prirpavo riža dodaj ščepec mlete rdeče paprike v paello, nam so natečaju španske kuhinje povedali, da sodi to zraven.
mamamia
Mamamia, hvala!
fasulasZ veseljem.
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami