Z družino ssmo se odločili, da bi letos letovali na Hvaru. Nekako pa se ne moremo odločiti za lokacijo (Zavala, Milna, Jelsa), kljub temu, da smo internet že skoraj prežgali.
Če imate kakršnekoli izkušnje, vas naprošam zanje.
Hvala in lp, Robida
Z družino ssmo se odločili, da bi letos letovali na Hvaru. Nekako pa se ne moremo odločiti za lokacijo (Zavala, Milna, Jelsa), kljub temu, da smo internet že skoraj prežgali.
Če imate kakršnekoli izkušnje, vas naprošam zanje.
Hvala in lp, Robida
Pozdravljeni,
mene pa zanimajo možnosti na Hvaru za kolo? Menda bom v mestu Hvar in premišljujem o tem, da bi vzela s seboj kolo a otoka ne poznam in žal ne vem, če ima veliko strmih in za nameček še makadmaskih poti?
Hvala za vaša mnenja![]()
Draga Beatrice,
Hvar je doooooolg otok z nešteto možnostmi za kolesarjenje! Je pa hribovit, seveda, kako bi bilo drugače - dalmatinski otoki so pač napol zalite gore. Ceste so asfaltirane in makadamske, greš po tistih, ki so ti ljubše. Le z ravninami je bolj križ (jih ni kaj prida).
Sicer pa lahko začneš tule: http://www.bikemap.net/regional/Croatia/Splitsko-Dal
Sonja
Ja res je, Hvar je zelo hribovit bolj za izkušene kolesarje.
Še vedno pa se najdejo krajše ture, vedno pa računaj da je kak klanec vmes.
Jaz obožujem odkrivanje neoznačenih poti, kjer včasih prideš v kraj bogu za hrbtom in te ima, da bi kak dan ostal kar tam.
Ne sekiraj se če je kak klanec prehud, greš pač peš. Je pa navzdol bolj luštno.
Da se ne bom preveč hvalila, govorim o delu Hvara-Vrboska, Stari grad, Jelsa.
Precej Hvara moje kolo še ni videlo in bo treba kaj storiti.
lp
syuJa, Hvar je zelo hribovit. Jaz sem pred leti "tovorila" zraven bicikel, da bi se z njim vozila iz kampa v mesto Hvar na tržnico. Pred tem sem pozabila malo poguglat po "google zemlja" in sem bila kar malo presenečena, ko sem videla kakšen vzpon in nato spust je do mesta. Na tržnico sem se vozila z busom.
KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Evitine Jakobove pokrovače