17. mar 2010 14:21
Pozdravljeni, prosila bi vaša mnenja in nasvete glede letnega dopusta, ker vem da vas je tukaj polno z vse mogočimi izkušnjami
17. mar 2010 14:21
Pozdravljeni, prosila bi vaša mnenja in nasvete glede letnega dopusta, ker vem da vas je tukaj polno z vse mogočimi izkušnjami
17. mar 2010 14:30
Dalea, glede na to, da je tvoja ciljna lokacija čisto blizu...Zdaj bodo toplejši dnevi in lepo zložite celo pleme eno soboto v avto in si omislite izlet v Istro, poglejte, razglejte, naj se pleme odloči, ker je bolje enkrat videti, kot stokrat prebrati na kulinariki. Vendelina jr.
17. mar 2010 14:41
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Dalea, glede na to, da je tvoja ciljna lokacija čisto blizu...Zdaj bodo toplejši dnevi in lepo zložite celo pleme eno soboto v avto in si omislite izlet v Istro, poglejte, razglejte, naj se pleme odloči, ker je bolje enkrat videti, kot stokrat prebrati na kulinariki. Vendelina jr. |
17. mar 2010 21:53
Živjo! Drugi teden imava namen rezervirati morje in sicer Kaštel Štafilić. A je katera/kateri od vsa bil tam zadnja leta? Kaj lahko pričakujem? A jo to manjša vasica,manjše mesto? Vsaka informacija, podatek je dobrodošla. Sicer sva pogledala po googlu, pa vseeno vaše mnenje veliko šteje. Hvala barbay
17. mar 2010 22:30
Google ve vse ;) vtipkaš kaštel pa si direktno tam, linka pa ne bom lepla, ker zaradi šumnikov mi neki štrika pa ne dela Viva Meier
18. mar 2010 10:01
| barbay je napisal/a: |
| Živjo! Drugi teden imava namen rezervirati morje in sicer Kaštel Štafilić. A je katera/kateri od vsa bil tam zadnja leta? Kaj lahko pričakujem? A jo to manjša vasica,manjše mesto? Vsaka informacija, podatek je dobrodošla. Sicer sva pogledala po googlu, pa vseeno vaše mnenje veliko šteje. Hvala barbay |
18. mar 2010 10:17
Cenjena kolegica VendelinaJr., izvrsten opis , pravzaprav ena majhna antropološko-sociološka študija . Ko sem jo bral, sem v sebi zaučutil tisti nemir, ki me popade dan ali dva preden odrinem tja dol na moj Južni otok. In za te moje občutke, ki mi bodo danes lepšali dan se ti zahvaljujem. LP hedonist
18. mar 2010 11:00
Maj dier ledi frend, zaradi tega zgoraj te imam zelo rad. Pa zakaj nisi šla z mano, ( saj ti ne bi bilo treba likat srajc, bi jih sam ), če bi ti pisala o potovanju, bi se nejšenel điografik zjokal in odkupil vse pravice od kulinarike.
ežoj
18. mar 2010 11:13
Se malo...se malo...Komaj cakam! Ugorji, poskrijte se! fresh
18. mar 2010 11:55
| hedonist je napisal/a: |
| Cenjena kolegica VendelinaJr., izvrsten opis , pravzaprav ena majhna antropološko-sociološka študija . Ko sem jo bral, sem v sebi zaučutil tisti nemir, ki me popade dan ali dva preden odrinem tja dol na moj Južni otok. In za te moje občutke, ki mi bodo danes lepšali dan se ti zahvaljujem.LPhedonist |
Hedonist, sva že dva na tej "poti tja dol"![]()
Vendelina jr. ... sem kar malo solzna, hvala za tele besede, zaradi njih se je danes zima zame danes končala. Pika. Zdaj grem proti poletju!![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Špageti s kozicami in omako Basilico