26. jan 2006 11:07
Hvala dragička, čez dva dni bom že doma, vendar ne bom takrat, ko bo srečanje. Se vidimo v jesen! Migla
26. jan 2006 11:07
Hvala dragička, čez dva dni bom že doma, vendar ne bom takrat, ko bo srečanje. Se vidimo v jesen! Migla
26. jan 2006 12:51
Madonca s tako bliskovito naglico ste naklofale 17 strani, da sploh nisem dojela. Običajno se šmuglam bolj po receptarskem forumu in mi je tole padlo bolj mimo. V glavnem, marca pridrvim tudi jaz iz spodnje-gorenjsko-zgornje-ljubljanskega konca proti Trojanam. Če kdo rabi prevoz iz tega konca naj se kar javi. Majsko srečanje bo pa najbrž padlo v golaž, ker se mi tisti vikend kaže en seminar (če mi ga bodo šefi seveda požegnali). Ker imam nekaj izkušenj s forumskih srečanj predlagam, da se ena javi in na podlagi vsaj približnega spiska udeležencev pripravi nalepke z imeni (nicki). Komuniciranje je bistveno lažje, obraz se poveže z imenom... Lahko so tudi čisto navadne bianco nalepke in kuli v žepu. Kdor tega ne želi, si pač zadeve ne pripopa pa je. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
26. jan 2006 13:09
Zdaj pa naj mi že nekdo pove, preden se utopim v branju vseh strani, za kdaj v maju je planiran piknik? Takrat bom namreč kar precej službeno odsotna. Loni Makaroni
26. jan 2006 13:30
Ja, kdaj bo
26. jan 2006 13:35
tinca, hvala za nasvet v zvezi z razpoznavnimi nalepkami. To smo imeli že na prvem srečanju in seveda dobro finkcionira, imeli bomo tudi na drugem - ko bo čas, bova z Jernejem pripravila vse to, skupaj z definitivnim obvestilom.(Henri, lahko začneš preganjati zimo)
Bojan
26. jan 2006 15:45
Pozdravljen Henri, a prideš? Super! Ti menda nimaš "tako daleč"
26. jan 2006 16:33
ZDRAVO Redno vas berem in vidim ,da bodo Trojane kar polne,bo treba krofe naknadno naročit.
26. jan 2006 17:50
| Henri je napisal/a: |
| Ja, kdaj bo |
26. jan 2006 17:55
Ligojna, tako je
26. jan 2006 18:14
jaz pa v jok, takrat bom odsotna, vsaj zaenkrat kaže tako.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Burito palačinke z lososom