član od 200415865 sporočil
Iz čisto določenih razlogov ne grem k T-2, če bi menjala siol bi šla kvečjemu k amisu. Pa pustimo to, vsak od nas si izbere, kar misli, da je najbolje. Ni pa nižja cena vedno tudi najugodnejša, to pravijo izkušnje. Da pa si ponudniki med seboj nagajajo do onemoglosti pa tudi drži kot pribito.Mamamia
Sicer imam ADSL, tako da težav s priklapljanjem nimam.
Rimljanka, multifunkcijsko napravo imam Lexmark x 1180. Sicer je bila v paketu z računalnikom in vsem drugim, kupila sem letos v akciji pri Big bangu - za 180 jurjev, na deset obrokov, sem dobila zelo zmogljiv PC, 17 inčni LCD zaslon samsung (ki stane v prosti prodaji sicer 69 tisočakov), pa tipkovnico in miško ter omenjeno mulifunkcijsko napravo. Nimam kaj reči, mašinerija dela sto na uro...Te multifunkcijske naprave pa so mi sploh super: printaš, sceniraš kolikor hičeš, fotokopirec imaš po potrebi doma, pa še kot fax lahko dela naprava, saj jo računalnik podpira, edino ne vem, če ima ta naša tudi fototiskalnik. Ene vem, da ga imajo, tako da lahko direktno s fotoaparata tiskaš fotografije. Tele cenejše variante so za nas amaterje res super, za kaj boj zahtevnga pa je sicer treba seči malo globlje v žep.
mamamia