Mikrovalovna pečica daewoo

martina.l  

član od: 22.12.2005

sporočila: 5

tema odprta - 5. jan 2006 11:07 | ogledi: 1.655 | odgovori: 1

Pozdravljeni

Imamo mikrovalovno pečico DAEWOO -KOC1BOK Ima vrtljivi krožnik premera 34 cm.moč mikrovalov

je 1000w ,gril 1600w, vroč zrak 2300w ter kombinirano 3100w .Ker je prišlo zraven zelo malo navodil za uporabo ,naprošamo kolikor ima kdo enako ali podobno in ima več izkušenj z njo za pomoč ali nasvet.Ali mogoče ve kdo za kako knjigo z več imformacijami.

Hvala že naprej POZDRAV IZ CERKNA

martina.l

Temo je spremenil(a) martina.l dne 05. jan 2006 12:18:35

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

5. jan 2006 12:44

V knjižnici si poizkusi sposoditi knjigo ABC kuhanja v mikrovalovni pečici (je že starejšega datuma) - tam so osnovna navodila, pa tudi precej receptov. Načelno pa je tako, da moraš po domače pečico stestirati na posamezne stvari in si jih zapisati/zapomniti. Precej je odvisno tudi od posode v kateri kuhaš. V enem lončku mleko zavre v moji v 1.5 minute na polni moči, v drugem pa v eni minuti. Najbrž boste kdaj kako stvar tudi vrgli stran. No jaz sem jo tolikokrat, da že dolgo uporabljam MVP samo za pogrevanje, redko za odtaljevanje - nikoli svežega mesa, druge stvari pa; ter za kuhanje čaja - vretje vode, gretje mleka za čokolino in podobno). Občasno jo uporabim za kuhanje kake zelenjave, če imam n.pr. poln štedilnik in ni prostora, sicer pa ne. NEkako mi okus hrane ni ustrezal, pa nimam načelno nič proti uporabi MV. Čas kuhanja je odvisen tudi od količine vode v posamezni hrani, pa tekočine okrog... Ker je vaša očitno kombinirana tudi z vročim zrakom bo seveda bolj vsestransko uporabna, kot običajne. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti