Tudi mi smo imeli probleme z plesnijo in smo hišo izolirali s stiroporjem, dobili smo tudi 10% subvencijo, za smotrno uporabo energije. In plesni nimamo več pa tudi zelo malo olja porabimo. In hiša zelo dolgo obdrži toploto.
LP, Barbara

| ligojna je napisal/a: |
| Smo v stari hiši,še z lesenimi stropi.Imeli smo težave s plesnijo,dokler nismo dali izolacijo.Imamo tudi plastična okna s termopan stekli,pa ni težav.Iz mojih izkušenj predlagam i z o l a c i j o .Mimogrede še glede kurjave.Kurimo z etažno centralno,z lesnimi briketi,dva nadstropja.. Za lansko kurilno sezono smo zapravili le 70.000 sit.Je pa res,da je potrebno ,da je vedno nekdo doma,da daje na ogenj in čez noč ne kurimo. Srečno! Vesna Leben |
| ligojna je napisal/a: |
| Naša peč deluje že 17 let,malo preden sem prišla k hiši ,so jo montirali.Sva pa gledala v Merkurju v btc-ju in jih prodajajo po 240 tisoč.Lahko kuriš na drva,brikete...Ta peč pri nas stoji kar pri tašči v kuhinji.Na hišo smo dali zunanjo izolacijo (4 leta nazaj) ,zaenkrat le senčno stran,ko bodo finance za to pa še do kraja.Ko smo nabili zunanjo izolacijo je plesen le še preteklost.
V hiši vzdržujemo temperaturo okrog 20,21 stopinj.Čaka naju še menjava balkonskih vrat,ker so stara in slabo tesnijo in polena ven letijo. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Čarobna zelena torta