Strešica

Pri svojem uporabniškem imenu sem uporabila č..........vse je bilo dobro dokler nismo kupili prenosni računalnik, ki pa nima slovenske tipkovnice (tudi ne živim več v Slo) in tako se na prenosnem ne morem vpisati pod cukrček.

Ne bi morila ampak včasih imam zdravstvene težave in bi mi bil v večjo pomoč prenosni. Zelo rada sem na kulinariki in ne vem kako naj popravim ta č......poskusila sem se vpisati pod drugo ime ampak ne gre z istim emailom.....

Kaj mi je narediti - a se sploh kaj da narediti da bom cukrcek namesto cukrček hahahaha.

Hvala na odgovoru

cukrček

Hm... Mislm, da bi moralo pomagat, če nastaviš v nastavitvah na slovensko tipkovnico, nato moraš samo še najti pod katero tipko se je "č" skril.
Cukrcek, mislim, da ti v tem primeru lahko pomaga samo Jernej, Mamamia mamamia
Sem popravil v cukrcek. Samo zdaj morate napisati cukrcek za uporabniško ime, geslo pa je enako. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej.............kaj naj rečem...............resnično si cukrček........... Hvala ti, za vse pretrpljeno.....vendar me je resnično zagrabila panika....ker nisem bila 1 dan na tvojem portalu.....dobra izkušnja....še veš ne koliko ti neka stvar pomeni, dokler jo ne izgubiš....k sreči samo za 1 dan. Mamamia oprosti, ker sem tudi tebe zamorila prek privat emaila.....a nisem našla izhoda.. Sedaj je vse super lp vsem iz sončne Francije cukrček
A si zbrisala kolačke? Drugič mi vseeno raje ZS pošlji, ker težave uporabnika ponavadi ne zanimajo ostalih Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Verjamem Jernej.......ne bo se ponovilo.....zbrisala sem kolačke............. Merci beaucoup (najlepša hvala) cukrček
Saj se ne jezim, samo... foruma ne berem čisto vsake teme. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti