Recepti za vaflje

Ker vem, da združene moči (skoraj) vse vedo, prosim za pomoč. Ali obstaja kakšna slovenska, ali vsaj v naših knjigarnah dosegljiva lknjiga ali knjižica z recepti za peko vafljev?

Kolega ima 30. rojstni dan, pa bi taka knjižica bila idelano darilo (z moje strani), ker bo z ostalimi potrebnimi pritiklinami za peko vafljev obdarjen z druge strani.

Hvala za odgovore.

Vesela bom tudi kakšnih linkov na uporabne strani, konec koncev si je blizu z računalnikom, pa naj še po takih poteh išče recepte.

Pozdrav.

rimljanka

Temo je spremenil(a) rimljanka dne 08. dec 2005 23:10:44

Rimljanka, poskusila sem na cobissu, pa nič kaj uporabnega ne najde. Samo eno diplomsko nalogo na to temo in pa knjigo o vafljih v nemškem jeziku. Žal! Če pa slučajno zvem kakršenkoli podatek o knjigi na to temo, ti sporočim! LP, Stanka
Mogoče tole kaj prav pride. http://www.bbonline.com/recipe/waffles.html Lep dan vam želim vsem skupaj. Julija
Julja, najlepša hvala, seveda bo prišlo prav. Tokrat sončen (!!!!!!!!) pozdrav iz Ljubljane. - vikend je tu! rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti