Lončen model za potico

Dobro jutro vsem!

Vem, da smo o tem že govorile večkrat, pa ne najdem več... kje (v Ljubljani ali bližnji okolici) lahko kupimo lončen modl za potico - tisti taprav, kot mora biti? Teta ima jutri rojstni dan in si ga strašno želi.

A ga je katera videla v kaki trgovini, mogoče na tržnici ali pa na miklavževem sejmu... Zelo bom hvaležna za kako hitro pomoč .

Lep dan (čeprav meglen),

tjas

Kakšen model? Ali misliš okrogle oblike z luknjo v sredini in povezan z žico?! Pozdravček!
Tistega ja! Pravega slovenskega, kot so ga včasih uporabljale vse gospodinje. tjas
Imajo ga v Merkurju , trenutno v akciji okoli 3500 stane, ni pa slovenski ampak italijanski. Pozdrav smrkolina
Jaz sem ga kupila v Kmetijski zadrugi. LP, Klavdija
Kmetijska zadruga? Kje pa? tjas
Jaz imam enega že nešteto let, oktobra sem pa za rojstni dan dobila še enega, bil je napolnjen s celimi orehi. Če si zainteresirana, ti ga odstopim. Kaj čem z dvemi? Pozdravček!
Te modele sem videla na raznih sejmih domače obrti, pa Miklavževem sejmu ... Mislim, da sem ga videla tudi v Interšopu Tera RD. lp, burbonka
Mi imamo takega: Delajo ga v Lončarstvu Kremžar v Gmajnici pri Komendi.
Ja, te iz Komende (približno 15 km iz Ljubljane) so res v redu. Estetski in zdržljivi. Jaz imam dva: enega ogromnega, da gre komaj v pečico in enega za potičko za dva. mandarinca
Mi smo ga tudi dobili v eni vasi pri Komendi, mislim, da so bile Moste. Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti