Kaj beremo?

Alma Karlin: Moj kitajski ženin.

Ljudje, ki si upajo reči bobu bob, so velikokrat trn v peti tistim, ki želijo bob prikazati kot jabolko. cervus

Carlo Cipolla: The basic laws of human stupidity

Kratek izvleček:  http://harmful.cat-v.org/people/basic-laws-of-human-stupidity/

Smešno za umret, če ne bi bilo res!

Sonja

Ken Follet: Propad velikanov

Nikita

Prebrana knjiga IKIGAJ. Priporočam vsem. Včasih se zamislim ali je trud hitenja vsak dan v življenju res vreden?

KatjaŠ

Stajka Skrbinšek:Nova jaz Ko je rak samo še morska žival.

Osebna izpoved avtorice o prebolelem raku debelega črevesa,ki je ob odkritju že metastaziral na jetra.Govori o vseh operacijah,kemoterapijah ,o zapletih tekom zdravljenja.

Upam,da bom gostu v mojem telesu,ki sem ga poimenovala Kleščar tudi sama konec leta rekla sedaj si pa samo še morska žival in mu pomahala v slovo.

chappy

Iskreno ti želim uresničeno željo!

Ognjič

Bodi močna. 

malaga
chappy je napisal/a:

Stajka Skrbinšek:Nova jaz Ko je rak samo še morska žival.

Osebna izpoved avtorice o prebolelem raku debelega črevesa,ki je ob odkritju že metastaziral na jetra.Govori o vseh operacijah,kemoterapijah ,o zapletih tekom zdravljenja.

Upam,da bom gostu v mojem telesu,ki sem ga poimenovala Kleščar tudi sama konec leta rekla sedaj si pa samo še morska žival in mu pomahala v slovo.

chappy

Iz dna srca: naj bo tako! Brcni ga v morje. 

Sonja

Iskreno želim, da se znebiš tega gosta in za vedno opraviš z njim. 

. 

rrr

Mira Furlan: Imej me rajši od vsega na svetu

sijasaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti