Prisluhni srcu (Jean-Philipp Senkder)...zgodba o ljubezni
bučmanka
Prisluhni srcu (Jean-Philipp Senkder)...zgodba o ljubezni
bučmankaPrebiram kriminalke Antona Demšarja. Dogajajo se v Mariboru, detektiv ni detektiv ampak kriminalist, sicer pa moram reči, ker žanr obožujem, da so super. Bila presenečana, po branju pa navdušena. Še nekaj jih moram prebrati..... mislim, da sem pri četrtem primeru.
anaboleyn
Berem ,Šmarna gora,spisal Josip Novak (leta1928) zanimivo branje.
Milži| anaboleyn je napisal/a: |
Prebiram kriminalke Antona Demšarja. Dogajajo se v Mariboru, detektiv ni detektiv ampak kriminalist, sicer pa moram reči, ker žanr obožujem, da so super. Bila presenečana, po branju pa navdušena. Še nekaj jih moram prebrati..... mislim, da sem pri četrtem primeru.
|
Avgust Demšar ![]()
Gavin Pretor - Pinney: The wavewatcher's companion.
Vse od možganskih do potresnih valov, od svetlobe do jin-a in jang-a. Osupljivo.
SonjaPrebrano Tess Gerritsen- Žetev
Kriminalni roman o preprodaji človeških organov... Napeto.
181604Ivan Tavčar: Visoška kronika
JJJorge Bucay: Ljubiti z odprtimi očmi
tina711983Orli in angeli; Juli Zeh ... temacno, napeto, zanimivo.
ForaAleksandar Matunović - Titova sovladarica
Darinka Kozinc - Pravili so jim Aleksandrinke
to je naša zgodovina, ki po mojem osebnem mišljenju, ne sme nikoli biti pozabljena ...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Moje štručke