Kaj beremo?

Alessandro D'Avenia: Stvari, ki jih nihče ne ve

Knjiga govori o dekletu Margheriti, ki je na poti v odraslost. V trenutku, ko bi najbolj potrebovala trdno oporo odraslega človeka, njeno družino zapusti oče in Margherita se s hrepenenjem po preteklosti in s strahom pred prihodnostjo poda iskat izgubljeni košček srca. Na poti, na kateri jo spremljajo prijateljica Marta, skrivnostni Giulio ter profesor italijanščine in latinščine, se ob premagovanju tisočerih ovir počasi sprememni v žensko, življenje pa postane spoznanje, da nas le stvari, ki nas ranijo, naredijo močnejše.

Avtor je napisal tudi knjigo z naslovom, Bela kot mleko, rdeča kot kri. Govori o srednješolskemu dekletu, ki zboli za levkemijo in o prvi ljubezni. Knjiga je zelo lepa.

katja76

Robert Dinwiddie: Drobci znanosti.

spodbe

Izgubljeni prestol-Gibbins

Čaka me Sulejman veličastni.Je katera brala to knjigo? Nisem gledala niti dela nadaljevanke in me zanima kakšna je!

tatam

Trenutno Stephen King - Mobi, pred tem Izterjevalec in Skrivno okno, skrivni vrt istega avtorja. Zelo dobri romani.

Lp od R.

Berem: Zdravilo za strto srce - Bridget Asher

lepo je, če si ob branju nabiraš in širiš obzorje, bogatiš besedni zaklad, pa čeprav v tistem trenutku plavaš nekje nad oblaki

babka1951

Pravkar prebrala Ne domišljaj si! - avtor Igor Plohl

Avtobiografsko delo z veliko sporočilno vrednostjo. Priporočam.

Noemi

Zadnje čase berem res bolj malo

Še z zadnjega dopusta imam za nadaljevati knjigo Dobre Vile - Maje: Ljubezen, Kako ustvariti pravega partnerja ... dobila za darilo; stoji že toliko časa ker me res ni posebej pritegnila.

Na knjižni polici pa še čaka Trilogija osemdeset dni ...

La_Rosa

Ravnokar prebrala Klun: Petelinčka

Me ni navdušila. Njegova, Ko pride ženska k zdravniku, je boljša.

Veronika

Nitke, Sophia Bennet

Lupinica

Jorge Bucay,  Ljubiti z odprtimi očmi

dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti