Kaj beremo?

Hvala Lakica, potem bom pa kar začela jih rezervirat.

angie :)

katti je napisal/a:

adaro je napisal/a:

Igra prestolov : George R.R. Martin... serija je ubijalska :)

adaro

O ja jaz sem pogledala vse tri sezone nadaljevanke. Res je dobr. Za knjige se še nisem odločila.

katti

Da, serija je res... čisto te not potegne :) No jaz jo bom vzel na morje, baje je kar debela :))

adaro

Alex Miller: Pokrajina slovesa

in nadvse zanimivo

Richard Gaughan: Naključni geniji

daga

Sporočilo je spremenil(a) daga dne 24. 2013 12:21

J.K. Rowling -> Harry Potter (vseh 7) .. počitniško branje :))

adaro

Melisa Hill - Zapestnica spominov

Binko83

Trenutno [psi]...

ursyy

Prebrani:

- James Rebecca: Čarobna, hudobna - priporočam, meni je bila zelo všeč

- Phillips E.S. - Samo zame - ta pa je taka pocukrana

Začenjam brati Dobimo se v slaščičarni.  Babka (še tukaj) res hvala, da si mi jo poslala.

katti

Nicholas Sparks: Poslednja pesem, krasen roman,ki ga preberete na dušek o družini, otrocih, ljubezni, smrti in življenju.

Andrea Levy - Mali otok - super knjiga.

Čas dogajanja je sicer po 2. svet. vojni, vendar vojne ne opisuje. Knjiga govori o štirih ljudeh - vsi živijo v Angliji - temnopolti par je iz Jamajke, belca sta Angleža. Vsak iz svojega zornega kota opisuje življenje, ki se jim na koncu združi v dojenčku, ki pa je temnopolt.

limonca26

Alexandra Potter: Pazi, šta želiš, možda ti se i ostvari; Kate Quinn: Hčere Rima (predknjiga Ljubica Rima, ki je fajn za brat - tako kot Hčere); Sophie Kinsela: Kupoholičarka u inostranstvu; Kupoholičarka i beba. Vse so super za pod borovce, ko švasa 35 stopinj - no ja, v senci nekoliko manj, a ne dost

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti