Kaj beremo?

[citat=--gogad--]

Nadaljujem z Victoria Holt maratonom :)...Čarovnica z morja...Philipa Carr..

Tale knjiga je prva prevedena v slovenščino iz cele serije nadaljevanj. Sem pred leti brala po vrsti.

Sicer pa zdaj berem Črno vrtnico od Nore Roberts, občasno pa pogledam film posnet po njenih knjigah.

gazela

kvarkadabra v kuhinji

"Stressed is desserts spelled backwards!"

rebecca je napisal/a:

kvarkadabra v kuhinji

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Tole je za dol padit fajn!

lp

cervus

A tole:

kaže, da sem jaz prvič bral površno, nisem nič dol padel, grem še enkrat ( sicer bom pazil, kako bom dol padel, da si kaj ne zlomim ).

Drugač ( da ostanem v temi ), pri meni je zadnje čase glavno branje: Slovnica, kratko & pregledno, španščina, slovnične preglednice ( pa nit je kratko nit pregledno, *ebiga, te v tem kapitalizmu na vsakem koraku nategnejo ).

ežoj

Trenutno v branju Nora Roberts Točno opoldne (sinoči se gledala film na POP).

buča

Julie Garwood: Divja princesa -  lepa ljubezenska zgodba,

Zoran Šteinbauer: Izgubljeni gozd - krasen jezik, zgodba pa je o cerkvenih podlostih.

Dead Ever After (Charlaine Harris), zaključni - trinajsti ali morda celo štirinajsti - del serije, ne vem več natančno, Southern Vampire Mysteries. Serija je že od sedmega dela naprej dolgočasna, ob izidu vsake naslednje pa kljub temu upam, da bo boljša in jo naložim na svoj Kindle. Potem sem pa razočarana. Tudi zadnji del ni nič drugačen, bla bla bla. Pa še HEA ni po mojem okusu ...

Ampak serija True Blood ima pa še vedno eno najboljših uvodnih špic http://www.youtube.com/watch?v=vxINMuOgAu8

sonci

Philipa Carr..Hčere Anglije...

lp goga

Yann Martel: Pijevo življenje.

Uly

Nika Maj: Kličejo me Cigan

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti