Kaj beremo?

Po zelo mučnem branju, ampak ker je kao top, sem prebrala trilogijo 50%....samo to lahko komentiram...katastrofa, grem nazaj na Jane Austen, da malo k sebi pridem...pa čeprav že 10x prebrano, ampak po tej bizarni zadevi...

Vesna555

Zakaj pa naj bi bila bizarna?

lp goga

Dustin Thomason:21.12.....

lp goga

Tess Gerritsen - že prebrala Ledeni grob, Skrivnost zapuščenega vrta. Trenutno pa berem Težnost . Vauu, kakšne knjige ...napetost se samo stopnjuje. Res dobre.

Mayisa

Rok Klancnik - Trinajsti apostol

pa se nekaj lahkega: Sophie Kinsella: Mi das svojo stevilko?

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

gogad je napisal/a:

lp goga

gogad, očitno ti in Vesna555 nimata iste knjige v mislih ... Ona piše o 50% nečesa, bogsigavedi kaj

sonci

Ja, ker 50% in 50 odtenkov pa je razlika ... Tako, da je mogoče 50 % res bizarna ...

Mayisa

Aja..no ,jaz takoj na luštno reč pomisli...punce mogoče imate prav,da ne misliva iste..

lp goga

gogad je napisal/a:

babka1951 je napisal/a:

hvala elaphus, res sem kolebala, noč bo spet minila kot bi mignil, do četrtka......... potem pa dobim tisto dolgo čakajočo od Jenny Colgan: Dobimo se v slaščičarni.....potem pa teden počitnic z dvema srednješolskima vnukoma, brez branja.......uffff,kako že komj čakam te dneve pod Vitrancem...

babka1951

Dobimo se v slaščičarni je zelo posebna knjiga....me je prijelo tortice pečt...

lp goga

gogad, hvala lepa, že vidim, da jo bom jaz morala potem ene 5x prebrat , saj pečem in kaj sčaram, ampak torte mi pa nekako ne sedejo

babka1951

gogad je napisal/a:

lp goga

se opravičujem, čeprav se nimam za kaj, pač moje mnenje...meni je. Si prebrala? In ja...:) mislim da vsi na isto trilogijo mislimo...

Vesna555

Sporočilo je spremenil(a) Vesna555 dne 22. 2013 01:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti