Kaj beremo?
Prebrala Samo mrtev moški je dober moški od Gaby Hauptmann, ni mi bila preveč všeč. Nekje na meji kriminalke in ne vem še česa. Veliko bolj všeč mi je bila njena Iščem impotentnega moža.
LP
Marjana
Marjana
član od 20026945 sporočil
Sem prebrala Roman o Tristanu in Izoldi - me je kar stresalo, tako srednjeveško pisanje, pa gobavci, pa spletke, pa kar zanimivo, čeprav se mi od začetka ni zdelo (malo čarovništva nikoli ne škodi!).
LP
cervus
Priporočam knjigo od Željka Kozinca:Visoki tujec
Natty
član od 20043814 sporočil
Trenutno berem Napoleon veliki korzičan. Izredno zanimivo branje za vse tiste, ki jih mika zgodovina tako kot mene.
lp Vesna
Pet četrtin pomaranče od Joanne Harris- zanimivo branje; Kodeks - isaknje majevskega zaklada od Douglasa Prestona za ljubitelje pustolovščin
lp Robida
Ida Valek
član od 20026945 sporočil
Reca me je s svojim Napoleonom spomnila na Desiree. Luštkano branje!
LP
cervus
Za ljubitelje ljubezenskih romanov: Povej mi, Silvija
Natty
Koledar Evinih razpoloženj - Tomo Snoj. Zelo duhovito napisana knjiga, hitro berljiva. Priporočam!!
ivonja
Za vse ljubiteljice kriminalk - nazadnje sem prebrala Parsifalov mozaik, zelo dobra knjiga in Pajkova mreža. Avtorjev si nisem zapomnila, knjigi pa sem že vrnila v knjižnico
atic
Včeraj sem po Puščavski zarji in Puščavski roži prebrala še tretji del Puščavski otroci. Priporočam.
lp Alenka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 4958, prikazujem sporočila od 221 do 230
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.