Kaj beremo?

Arto PAASILINNA: Očarljivi skupinski samomor, Tuleči mlinar, Župnikov zverinski služabnik KERSTIN: Za vsako rešitev se najde težava LP Katja katja76
.. Stephenie Meyer: The Host Priporočam!
Štefan Kardoš: Rizling polka LP regica
Robert Ludlum: Jansonova direktiva. Razočarana. Zgodba ima toliko vzporednic s Parsifalovim mozaikom (isti avtor), da je že kar žaljivo do bralca. Kalpana
Bernardette McDonald: Tomaž Humar Dobra knjiga - priporočam. Spoznamo Tomaža tudi iz druge strani. lp rolada
Halima Bashir: Solze puščave Halima je odraščala v Darfurju in to je njena zgodba. Zelo pretresljivo, vendar lepo napisana in berljiva. Priporočam. lp
Nora Roberts-Točno opoldne Kot vse njene knjige je tudi ta super!! tatam
Košičkove knjige, kar po vrsti, sem jih dobila na posodo. Trenutno Človek, imej se rad. Loni Makaroni
Siba Shakib: Afganistan, kamor se Bor pride le zjokat - prestresljiva življenjska zgodba Afganistanke Širin-Gol o boju za preživetje, vojni, ljubezni... res za zjokat neny111
... da nadaljujem: pred to knjigo sem prebrala pa Bil sem le majhen deček, Richard McCann. Petletni Richard ter njegove tri sestrice se zbudijo, iščejo in kličejo mamo, toda mame ni... Žalostna zgodba o ukradenem otroštvu in krutem odraščanju. Zdaj bi brala pa že spet kaj veselega in hecnega - kaj predlagate? neny111

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti