Kaj beremo?

Amanda Quick - Prevara Glavna junakinja preučuje stare legende o izgubljenih zakladih...ko lepega dne v njeno knjižnico vstopi privlačni tujec in osvoji njeno srce...zgodba postane napeta vendar je tudi romantična in se mi zdi zelo primerna za lahkotno poletno branje. angie

B. Schlink: Bralec

saša

Tudi jaz sem že v poletnem branju-

Noah Charney : Tat umetnin (kriminalka)

Fay Weldon: Dekameron v toplicah (meni super zabavne zgodbice različnih žensk, ki se znajdejo same v luksuznih toplicah)

Mojca
Dobesedno "požrla" na dopustu: "Jaz ubijam" od enega Italjana in "Trinajsta zgodba" od ene ženske. Eh avtorji so mi vedno šibka točka. Sem pa obe res prebavila v enem dihu, nisem mogla nehat. Sploh Jaz ubijam je res hud krimič. - pa Angeli vsakdanjega dne od mojega ljubega čeha Veinwigha (upam da je prav napisan)- vglavnem avtorja Čudovitih pasjih časov in Letoviščarjev - pa Hladen golaž in toplo pivo od enega Slovenca (khmm Jani Mlakar mogoče??) zelo zabavno - pa Dej mi ta keš od ene češke? taksistke v NY, zelo urbano branje, malo kruto. - pa še ene dve, ki sem ju očitno pozabila. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
Nathaniel Hawthorne - Škrlatno znamenje - en stavek me že dva dni spravlja ob živce, pa se sprašujem, če je Gradišnik prebral za sabo Delo (je not Čefurji raus, če ima slučajno kdo rezervacijo v knjižnici čez eno leto)
Dacia Maraini: dolgo življenje marianne Ucria Amanda Quick: Prevara Roncolino
lučka v snegu http://www.emka.si/artikel/352117/Lucka-v-snegu Jeffrey Archer - Kane in Abel - Izgubljena hči ti dve knjigi govorita isto zgodbo, v prvi (dva dela) zgodba moških ki se na smrt sovražita in poskušata uničiti drug drugega, v druzgi zgodba njunih otrok, ki se zaljubita in sta zato izločena iz družine klavdija
Adams: Štoparski vodnik po galaksiji. Odštekana, zelo zabavna. Sheldon: Diamantna dinastija. Zelo berljiva, kot vse njegove jedert
Ali mi lahko kdo napiše vrstni red Harryja Potterja? Kako si po vrsti sledijo knjige? mrdica
Veronika Seles:Nezvestoba lp, dotjama dotjama

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti