Amanda Quick - Prevara
Glavna junakinja preučuje stare legende o izgubljenih zakladih...ko lepega dne v njeno knjižnico vstopi privlačni tujec in osvoji njeno srce...zgodba postane napeta vendar je tudi romantična in se mi zdi zelo primerna za lahkotno poletno branje.
angie
Kaj beremo?
B. Schlink: Bralec
sašaTudi jaz sem že v poletnem branju-
Noah Charney : Tat umetnin (kriminalka)
Fay Weldon: Dekameron v toplicah (meni super zabavne zgodbice različnih žensk, ki se znajdejo same v luksuznih toplicah)
Dobesedno "požrla" na dopustu: "Jaz ubijam" od enega Italjana in "Trinajsta zgodba" od ene ženske. Eh avtorji so mi vedno šibka točka. Sem pa obe res prebavila v enem dihu, nisem mogla nehat. Sploh Jaz ubijam je res hud krimič.
- pa Angeli vsakdanjega dne od mojega ljubega čeha Veinwigha (upam da je prav napisan)- vglavnem avtorja Čudovitih pasjih časov in Letoviščarjev
- pa Hladen golaž in toplo pivo od enega Slovenca (khmm Jani Mlakar mogoče??) zelo zabavno
- pa Dej mi ta keš od ene češke? taksistke v NY, zelo urbano branje, malo kruto.
- pa še ene dve, ki sem ju očitno pozabila.
Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
Nathaniel Hawthorne - Škrlatno znamenje - en stavek me že dva dni spravlja ob živce, pa se sprašujem, če je Gradišnik prebral za sabo
Delo (je not Čefurji raus, če ima slučajno kdo rezervacijo v knjižnici čez eno leto)
Oglas
Dacia Maraini: dolgo življenje marianne Ucria
Amanda Quick: Prevara
Roncolino
lučka v snegu
http://www.emka.si/artikel/352117/Lucka-v-snegu
Jeffrey Archer
- Kane in Abel
- Izgubljena hči
ti dve knjigi govorita isto zgodbo, v prvi (dva dela) zgodba moških ki se na smrt sovražita in poskušata uničiti drug drugega,
v druzgi zgodba njunih otrok, ki se zaljubita in sta zato izločena iz družine
klavdija
Adams: Štoparski vodnik po galaksiji. Odštekana, zelo zabavna.
Sheldon: Diamantna dinastija. Zelo berljiva, kot vse njegove
jedert
Ali mi lahko kdo napiše vrstni red Harryja Potterja? Kako si po vrsti sledijo knjige?
mrdica
Veronika Seles:Nezvestoba
lp, dotjama
dotjama
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.