Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
| Margot je napisal/a: |
| Trenutno Ugovor s Đavlom by Boris Dežulović.Margot |
Matr, šprehamo forin lengviđize!
ežoj@AVA: A da je ilustrirana! A so vsaj slike zanimive?
ežoj| Dolores je napisal/a: |
| Jaz pa trenutno berem "Digital Fortress" v originalu. Da malo osvežim jezik. Dobra stvar.DoloresSporočilo je spremenil(a) Dolores dne 14. 2009 12:35 |
Dobro za obnovitev jezika, za kaj več je pa ne bi priporočala. Je pisana ko kak dr. roman. No, pač moje mnenje, na žalost sem imela plot pogruntan na 100ti strani, od 600 ali nekaj takega. Dosti boljša je Angels and Demons, pa tudi film so naredili kar spodoben. Me mika še enkrat obiskat Rim.
![]()
| ežoj je napisal/a: |
A je kdo bral Figurae Veneris? Ne bi rad začel brat, pol pa izpade kakšna filozofska knjiga, ki te zamori do konca. Po naslovu bi sodil, da je nekaj v zvezi s kiparstvom ežoj |
Ah, Ežoj, ti jo kar podarim. Je bila najdena na podstrešju, v paketu z eno diplomo iz tehničnih (pha!) znanosti. Sem prepričana, da shranitelj ne ve kje je njegova diploma, ne kje je knjiga o kiparskih veščinah.
Ima pa črnobele fotografije, nič posebnega. Bi moral videti fotografije Boga Čerina iz Maribora. Gasilci so kar pozabili, da morajo izčrpavati vodo, ki je lila z gornjega nadstropja, ker sta dve , barvni, viseli že v predsobi. Enako je bilo z vsemi delavci, ki so vzdrževali tisto stanovanje, zato je trenutno na lagarju.
Kar se pa literature tiče, ti iz prve roke povem, da imam rajši barvne fotografije in klen slovenski prevod Branka Gradišnika v knjigi, ki je napisana kot kuharska knjiga: predjedi, glavne jedi in deserti. Za naslov pa se znajdi sam, razen če priznaš, da te zanima, pa ti jo posodim. Najbrž si že en stoti sramežljivec, ki si jo je že sposodil. One, s črnobelimi fotkami, pa nikogar ne zanimajo. Zato jo lahko dobiš gratis.
F r i n aMadona, tole se tako obrnilo da mi lahko pomage le Deus ex machina!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Čokoladni eklerji