Kaj beremo?

Jaz pa zadnje čase berem v angleščini - trenutno so in knjige Julie Quinn.

Atina
Pavkar berem knjigo Krka pa teče naprej Janeza Dularja. Je kronika življenja na Dolenjskem. Milži
Berem Turško strast. Gre za ljubezensko izpoved ženske, ki je zaradi ljubezni celo zapustila moža in.... Je kar berljiva. angie
Jaz pa trenutno "požiram" mega knjigo Papežinja Ivana. Upam, da bodo posneli film, ker bi lahko bil spektakel največjih razsežnosti. lp, vanjatajnsek
Pravkar sem prebrala knjigo Osmi poverjenik Renata Baretića. In uživala kot že dolgo ne. Mislim, da si jo bom kar kupila, da jo bom lahko še kdaj vzela v roke in prebrala. rosie
prebrala ABELA http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_935_978961 klavdija

Končno prebrala Kruh na vodi Irwina Shawa - končno, pravim zato, ker berem samo zvečer in me nobena, še tako zanimiva zadeva, ne obdrži budne več kot deset ali dvajset minut, sicer je pa super branje.

rrr
Berem Vodo za slone (Sara Gruen). Po eni strani krasen opis življenja v cirkusu, po drugi strani pa kukamo v življenje devetdesetletnika. Stara se le telo, duh in želje ostajajo enake! Pozdravček, Stanka
Berem Pasja grofica. limonca26
Tek za zmajem-K.Hosseini tejka77

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti