Ženski kupe: lahkotno branje, ki učinkovito razkriva položaj ženske v indijski družbi.
Kaj beremo?
| gogad je napisal/a: |
| Bolje je če prej pogledaš film ,kot prebereš knjigo.....tako sem prebrala de vincijevo šifro in šla gledat film,sploh se nisem znšla je bil film en velik zmazek. lp goga |
Sydney sheldon-nič ni večno
Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
Sem vaša nova članica in mi je ta forum zelo všeč.
Nazadnje sem prebrala
JAMES ROLLINS- ZEMLJEVID KOSTI
Knjiga je res super stil Dana Browna
Lep dan vsem
semi
Victor Ugo: Notredamski zvonar
mrdica
Oglas
Vanilija in čokolada.Pozabila sem avtorja.Mislil da je neka italijanska pisateljica.
Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
Končno sem dočakala Tisoč veličastnih sonc in čeprav mi na začetku nekako ni potegnila sem jo potem vseeno prebrala v dveh dneh. Govori pa o usodi dveh žensk, ki ju vrsta naključij poveže v tesno prijateljstvo in na koncu se ena celo žrtvuje za lepšo prihodnost druge... Upam, da nisem preveč povedala. Sedaj bom pa začela Majada iraška hči - Jean Sasson. To je izpoved ženske, ki je preživela mučenje v ječah Sadama Huseina.
angie
Pride ženska k zdravniku-pripoved moža,čigar žena zboli za rakom,zelo žalostno
Usodni ovinek-zanimivo,lepo branje,tudi žalostno
Še to:Šla sem gledat film Viharna noč-upam da bo knjiga bolj zanimivamesni
Sporočilo je spremenil(a) mesni dne 08. dec 2008 18:59:44| mesni je napisal/a: |
Pride ženska k zdravniku-pripoved moža,čigar žena zboli za rakom,zelo žalostno
i |
Ženski možgani - odlična knjiga. Govori o tem, kako delujejo hormoni na ženske možgane. Poljudno branje in veliko razjasni.
Sonja
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.