Veganski narezek z nachosi
Ježešna, Tri hčere svoje matere sem prebrala že nekaj let nazaj. Sodelavka je šla na dopust, tudi veliko bere, in je rekla, naj ji kaj tako malo bolj žgečkljivega priporočam. Ker sama najraje prebiram kriminalke in je bila omenjena knjiga edina sex sorte, sem ji to tudi prinesla iz knjižnice.
Čez dva dni, ko je sodelavka že ležala na plaži, sem ji poslala SMS: kako kaj?
In mi je odgovorila: Hudooooooo! No, toliko o tej knjigi,ker ste jo glih omenjale....
TittaBerem knjigo "zadnjih sedem dni". Na Kitajskem območju delajo biološke poskuse Američani pod finančnim pokroviteljstvom Japoncev. Na ljudeh in na živalih. Povod je pa en poskus v nekem ruskem mestu l. 1979, ko je sneg zakril več sto žrtev vraničnega prisada.
Kje so vse lovke fanatikov, privržencev tovrstne vojne.....kaj so pripravljeni narediti, ...nikoli ne veš s kom imaš opravka....noro....srhljivo...še 50 strani, pa menda ne bom brala zdaj dalje, ker me je po malem groza.
Titta| gajcek je napisal/a: |
| Ne vem, če je že kdo predlagal Kodrlajsasti piton, Marko Ješe, roman o narkomanskem življenju. Resnični dogodki pod izmišljenimi imeni - pretresljivo! gajcek |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Skutna pita