26. nov 2005 0:12
Oprostite, ampak to razmišljanje mi ni čisto jasno.
26. nov 2005 0:12
Oprostite, ampak to razmišljanje mi ni čisto jasno.
26. nov 2005 2:13
Jernej, vse štima, malo preveč sem pod vplivom vseh novosti v svetu spletnih strani in včasih pozabim, da so neke zadeve bolj pomembne. Res nisem hotela nič slabega, samo svoje mnenje sem povedala in na koncu se moram kar strinjat s tabo. Naredili ste super delo, ljudje so zadovoljni in to je edino važno. O koristnosti nekih storitev imam še vedno svoje mnenje, ampak to je čisto stvar navade in nekaj tudi znanja. Jaz si recimo recepte čisto preprosto stavim v bookmarkse oz priljubljene, nekaj jih skopiram v word in od tam sprintam... Pač vsak naj dela kot mu je lažje/lepše. Pa lahko noč oz dobro jutro (mi računalničarji nikoli ne vemo kaj je kaj...)
26. nov 2005 10:40
Hehe, ni problema
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
26. nov 2005 14:08
Kaj pa če se meni zruši disk in gre vse po gobe?
26. nov 2005 14:32
26. nov 2005 15:30
Služi, služi in to več kot zelo dobro!
26. nov 2005 16:09
Lunika: Meni se je pokvaril že šesti disk v 5 letih! Prejšnji teden, vse moje delo. Sreči sem imel raid, sicer ne vem kaj bi. Ampak dnevni backupi na drug računalnik
26. nov 2005 18:00
Se ti mogoče diski pregrevajo? Pet v šestih letih je pa kar huda... Lp, Tina
26. nov 2005 18:17
Ne, imam ventilatorje za njimi. Imel sem to "srečo", da sem si takrat nabavljal sistem, ko so bili popularni IBM "DeathStari"
26. nov 2005 18:52
Temu se po domače reče smola! Upam, da bo v prihodnje bolje. Jaz sem trenutno na Maxtorju in občasno debelo požiram slino, ko slišim "tk tk-kkk". Je pa star šele par mesecev in če že mora, naj crkne čimprej... Lp, TinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko

Orehova potica po receptu moje mame