25. nov 2005 21:14
Lunika: Ne vem točno kam ciljaš? Na teh straneh je veliko več storitev, kot jih povprečen uporabnik sploh uporablja.
Poleg tega je treba vso kodo zaradi izboljšanja odzivnosti iz ASP prepisati v PHP. Ker ti je to domače, verjetno veš kaj pa ta poseg pomeni. Vse kar je narejeno napisati ponovno, ker je danes na voljo boljša tehnologija, kot je bila včasih.
Mislim da je dovolj vsega tako za plus uporabnike kot za neplus. Vse na tem svetu pa se razvija in mislim da se tudi ta stran. Če se pa ne s tako naglico, kot bi si želela, pa žal. Ampak lahko bi vsaj napisala, kaj je takšnega, kar se ti zdi, da pogrešaš, da bi recimo pustila princip in segla po denar
Kot ti bodo morda povedali drugi ponavadi naredim veliko tega, za kar uporabniki izrazijo željo. Upam pa si napisati, da povprečen obiskovalec te strani ne pogreša ne vem česa. Poglej si to čudo: Na KulSlo jih je v 5 minutah okrog poldneva denimo 120, od tega je 10 ali 20 prijavljenih. Kje pa je ostalih 100? Ne izkoriščajo niti tistega, kar jim je na voljo.
Jaz sem tudi rekel svoje, tudi nič zlonamerno, ampak eno je plačljiva stran, drugo je pa tržna donosnost strani. In če misliš da manj delamo na strani, kot smo plačani se pa zelo zelo zelo globoko motiš. Kar pa sem mislil povedati Tjaši, je to, da delam na odpravljanju nekih napak na strani, ki so bolj pomembne kot je nova storitev z novimi napakami. Zato nisem imel časa.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije