Nikogar nisem želela užaliti ali poniževati.....nisem se dobro izrazila....želela sem povedati da bi bilo najbolje preden se karkoli stori, posvetovati z zdravnikom.......nikoli ne veš kaj se lahko skriva za bolečimi nogami......razburila sem se zato, ker sem tudi jaz upoštevala vsakršen nasvet, sicer dobronameren in na koncu sem samo slabše naredila......v mojem primeru so bile boleče noge.....otekle.....pa smo masirali.....mazali, namakali in potem sem izvedela da imam trombozo in sem s toplo vodo vse poslabšala......da drugo ne naštevam, masaža ni pasala.....ne vem kakšne bolečine gospa preživlja ampak vsakič ne pomaga masaža, tako kot tudi kiropraktik ne pomaga a vsi prisegajo da je dobro hoditi k njemu.....ne vem če paše revmatikom masaža.....vsaj ne takrat ko boli.....masaža tudi ne paše če so živci vneti itd....noge lahko bolijo tudi od hrbtenice.... to iz svojih izkušenj govorim....nimam doktorata in nisem nikjer prebrala kaj se sme in kaj ne.....lahko samo iz svojih izkušenj pomagam in to sem želela tudi od drugih - da naj nasvete delijo glede na svoje izkušnje.....vsem ki so se našli užaljeni se pa iskreno opravičujem.....
Teka ti sporočim......bom vse naredila da ti pomagam, ker vem kako je....razumem te....ko veš da je nekaj narobe, izvidi so bp, stanje se pa slabša.....predvsem sebe poslušaj...jaz ti bom pa pomagala kolikor se bo le dalo....
cukrček