Palačinkina torta z malinami
OJLA PUNCE
Zdej pa konec dopusta in dosti nažiranja in sem se odločila da se malo spravim k sebi ker to nikamor ne pelje.Odločitev je padla in danes začnem z ločevalno dieto pa me zanima če je še katera na začetku,da mi bo mogoče lažje za vspodbudo pa mi doste tudi starejše kandidatke ki ste že dale nekaj čez in vam ni več tako težko zdržat.
Prav strah me je začetka,vendar se bom potrudila ampak pravijo nikoli ne reci nikoli.
Zdej sem si že nalila vodo da ne pozabim piti drugače pa me čaka prvi beljakovinski dan mesek in solato pa seveda zjutraj dve breskvice.
Za zdaj bo dovolj in veselo na delo.
lp
HAJ
Hvala za vspodbudne besede in moram se kr malo pohvalit da sem z lahkoto preživela prvi dan brez grehov.Danes pa sem si privoščila mrzle domače breskvice ki so prav pasale.Za kosilo pa si bom privoščila skledo solate s krompirjem mmmmmmmmmm zelo dobro obožujem solate.
Deanna in Katarina vama pa čestitke za izgubljene kilograme in veselo napej do zaželjenega cilja.
Danes nam se obeta prečudovit sončni dan zato ga najlepše izkoristite.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Mango cheesecake brez peke