Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja kaj pa je danes to da vas ni nikjer...pa saj niste vse v službi pa vsepovsod tudi ni sijalo sonce... Ja saj vem škoda je dneva da bi sedele za računalnikom,tudi jaz nisem.Zdajle sem dobila stol za pet minut ...potem pa moram spet ven iz sobe. Jutri je nov delovni mdan (vsaj zame),tak da se bom počasi spravla v postlo. lahko noč Ja še to dieta je neki čist mim-trenutno.................................................... Darja -
Še nekaj za lahko noč da boste lažje spale Darja -
Kristalka - torej jih ješ samo na B-dan...? no, ker meni so tako dobro in toliko jih imam, da jih kar vsak dan kombiniram s solato. Na kg se nič ne pozna, tako da mislim, da ni tako zelo narobe. Ali pač??? Sicer pa sem včeraj bo sadni dan bolj slabo speljala - nekomu sem mogla postrečt z malico in sem seveda tudi jaz "pomagala"... potem pa sem še čokoladico dobila pa je šla še tista v maloro (beri: moj želodec) Pa se spet nič ne pozna na kilah. Imam jaz srečo .... Aja - pa ugotovila sem, da mi ne paše več, če veliko jem zvečer (torej, malo pred osmo). Zadnjič sem tako pozno jedla, ker sem pozno prišla domov, pa še kar veliko (dve polovici polnjene bučke), pa sem bila tako napeta. Nikoli več!!! Zdaj sem bolj pridna. Ta teden je bil čist čudn. Ker sem na Š-dan bila ves dan na faxu, nisem jedla drugega kot cel dan samo kruh (dve polnozrnati štručki in doma en kos kruha), ker v trgovini nimajo kar tako krompirčka (razen čipsa, ki pa je premasten) - lahko pa bi si kupila konzervo fižola pa bi izgledala malo čudno... Verjetno je bilo OK, da sem se tut držala samo kruha tisti dan, ker se spet ni nič poznalo na kg. Ta teden sem torej spoznala, da se da tudi improvizirat malo, pa kg vseeno gredo dol... In najvažnejše - še kaka kilca pa sem bom lahko pohvalila, da imam 10 kg manj! Juhu juhu juhuhu!!!!!! lepo se imejte! Marna
Marna nič ni narobe, če ješ kalčke vsak dan s ali v solati - tudi jaz bi jih, če bi jih sama "pridelovala". Imam jih zelo rada, ko jih kupim, jih prihranim za k mesu - ti pa kar uživaj in dober tek s kalčki. Tudi z moje strani juhuhu za kilce, ki se ti topijo Drugače smo pa v današnji dan čisto prestrašeni stopili - ob 4. zjutraj nas je zbudil in še bolj prestrašil potres - 5. nadstropje se je kar precej treslo, tako, da so se predali kar sami odpirali. Močno upam, da se ne ponovi Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 19. apr 2008 14:48:53
Kristalka,tudi jaz sem šla danes ob 6 v službo po nevihti..Ko sem prišla v službo,pa je začelo pokat kot za stavo.Tega me je strah in najbrž samo zaradi grmenja ne maram poletja (zdaj pa grmi že spomladi) A greš na Kopitnik?? Danes je pri nas skozi tako :pol ure sonce,pol ure oblaki, pol ure veter, pol ure dež.... Darja -
Pozdravljene! Danes je pa vreme res grozno, dež lije kot iz škafa, potem pa sonček! Danes imam sadni dan, jutri pa mesek. Kolegica, ki hujša preko zdravstva mi je obljubila, da mi bo zrihtala jedilnik za moje mere in težo. Ji bodo baje tam napisali kaj in koliko česa lahko jem. Upam, da bo fajn. To bom upoštevala po končani dieti Naslednjih 90 dni. Točka: poglej ZS, postopek ti ja napisal fant, je računalničar, upam, da ti bo aerobika všeč! Lepo se imejte! kratkolaska
Kje pa živite, da ste imeli tako slabo vreme??? Pri nas je sijalo sonce... res pa je, da je pihal veter. Upam, da vam je vreme danes bolj naklonjeno. Kristalka - hvala... si me potolažila, ker so mi tako zelo dobri, da bi mi bilo škoda vsakič čakat B-dan Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 20. apr 2008 08:28:52
Dobro jutro - dober dan Lep dan bo danes. Če imamo zgodnje kosilo, lahko ob 12.25 ujamemo polno gremo v naravo in pridno zalivamo do jutrišnjega kosila, pa bo kakšna kilca odplavala Darja- verjetno ne grem - pa ti, boš šla?
Pozdravljene! Kako ste? Jaz prav dobro, čeprav sem utrujena, tak da še komaj tipkam. Namreč 3 ure skupaj sem kosila travo, najprej na ono, za porivati, pol pa na lakserico. Bila sem že pot tušem in prav paše. Sem več kot na polovici diete in sem prav zadovoljna. Glede na to, da se diete ne držim 100%, saj si tu pa tam privoščim belo kavo, kapučino in pa čaj z medom, gredo kile vseeno dol. Tehtala sem se prejšnji teden in tehtnica mi je pokazala 8 kg manj, tak da sem prav zadovoljna. Glavno mi je to, da mi bodo motoristične hlače spet kot ulite...malce so mi še tesne. Treba je spravit dol grehe od zime... Včeraj pa sem bila na Krvavcu, bil je zaključek sezone, bilo je fenomenalno, nekajkrat sem se šla peljat, nato pa sem se parkirala na plažo na sonček, kjer sem uživala maximalno. Imeli so tudi Lužo včeraj, to je, ko se spustiš s smučami po hribu in priletiš v bazen...eni pridejo do konca bazena, brez da bi bili mokri, drugi pa pridejo ven gnili...voda v bazenu pa je imela samo 2 stopiniji... Aja, tudi sama pridelujem doma kalčke in jih tudi obožujem, jem jih kadarkoli, ni važno, če imam solato, jih dam med solato in so mi prav dobrega okusa. Punce, katere vrste kalčkov pa jeste, kateri so vam najbolj všeč? saby
Helo, saby! Meni so zelo dobri lečini, pa lucernini. Najboljši okus pa imajo od redkvice - njaaaami! So res osvežilni, vendar pa v solati ne pridejo preveč do izraza, zato jih je dobro jest mogoče kar same, ali pa na kakih sendvičih, namesto lista solate. Priporočam! No, saj drugih pa niti nisem prav poskusila... sem bolj na začetnica kaljenja. Kateri pa so tebi najboljši? Marna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti