Kratkolaska na aerobiko še nisem začela hodit, ni še blo plače. Za ono PUMP IT UP, pa je ne najdem na internetu, da bi si jo dol potegnila. Od kje ste jo ve vzele. S katerega programa ste si jo dol vzele?
Jaz napredujem lepo počasi, zjutraj je za zajtrk cornflakes z mlekom, za malico kakšen jogurt ali pa sadje. Za kosilo obvezno ločujem, za večerjo oziroma popoldansko malico pa je tudi ponavadi kakšno sadje ali jogurti. Mogoče si 1x na teden privoščim, da pojem kaj druga. Počasi mi bo že uspelo, pa če zgubim samo 5 kg, pa potem počasi še ostalo bom zelo zadovoljna. Sladkarijam se izogibam kar se le da, če se mi že zalušta sladko pojem kakšen majhen košček čokolade(npr. ono malo čokoladno bananico- je čist dovolj ali pa milkyway). Sem končno ugotovila, da mi ni potrebno goro čokolade pojest, da potešim željo po sladkem. Končno mi je uspelo, se kontrolirati kolikor se da. V torek sem dobila od kolegice VELIKO MILKA lešnikovo čokolado in sem vedela, da če bom jo imela doma, da bom zagovoto posegla po njej in je preveč pojedla, zato sem jo shranila pri fantu, saj tako vem, da je ne bom jedla, zato pa jo bo pojedel fant, ko mu bo z sladko. Njemu itak ne škodi, saj je itak suh- kako je to nefer, vsak dan je hitro in nezdravo hrano, pa ne gre niti kg gor

Dobro punce, fajn se imejte, lep vikend vam želim. Moj ne bo tako lep, saj delam danes popoldan in jutri cel dan.
papa
tocka