Punce moje drage. Evo mene z dopusta! Nekaj časa se nisem nič kaj oglasila, ker se mi dogaja vse živo, tudi lepe stvari, da ne bo pomote. Hrano še vedno večinoma ločujem, dopoldne pretežno jem sadje, le kak obrok več si privoščim, predvsem gledam, da je več beljakovin in zadosti vitaminov, mineralov ipd. Sicer pa mi zadnje čase pašejo kakšne čudne, seveda tudi nepravilne kombinacije, določenih stvari pa sploh ne morem jesti. Kaj vam hočem povedati? Tako kot Tejčica tudi jaz oz. midva z možem v marcu naslednjega leta pričakujeva naraščaj. Z novico sem malo odlašala, ker se doslej moja nosečnost še nikoli ni srečno končala, no, tokrat pa kaže vse najlepše, zato sem se odločila, da z vami delim to veselo novico. Upam, da boste držale pesti za najino malo pikico (no, saj pravzaprav ni več pikica, ampak že pravi mali korenjak, ki veselo krilati z rokami in nogicami). In navijale zanjo, tako kot jaz navijam za vas. Srečno vsem, ki ste na dieti, seveda tudi vsem na vzdrževanju, še posebej pa držim pesti za vse, ki začenjate danes.
Če mi bo le uspelo, vas bom spremljala še naprej in se tu pa tam oglasila. Morda si bom spomnila še kako novo jed in jo poslikala. Upam, da se boste ta nove aktivirale tudi na tem področju in prispevale kako svojo idejo (recept s sliko) in morda tudi svojo sličico v naš privatni album.
Lep dan vsem, Encijan