Ločevanje živil 90. dni - 5. del

O punce, punce! Kako sem vesela, da ste si kljub sončku vzele čas in se javile na forum. Najbolj pa sem vesela Helene in njenega teka. Superca, pridna, pridna! Strokovnjaki zelo poudarjajo gibanje, aktivnost, vadbo. Večni izgovor nimam časa, ne pomaga. Čas si je treba vzeti, pravijo sogovornice v Rini. Ena pravi: Če hočeš kaj narediti zase, moraš biti malo egoističen. Včasih se doma pritožujejo, ampak prav tako preživijo brez mene. Druga pa pravi: To je edino, kar lahko sama naredim zase. Doma zase ne naredim ničesar, tukaj pa delam v družbi. Pol ure si je treba pač vzeti in ko se odločiš, ni težko. Tretja pa pravi: Vse je v glavi. Tako, zdaj sem prepisala in upam, da se bodo te besede prjele tudi mene jankica
Ja, Jankica, saj res, boš tudi ti začela julija s tekom, bova naslednje leto delali družbo Heleni? Spet bluzim, bom nehala. Sem si rekla, da sedaj ne bom več delala reklame za tek in tekmovanja, dokler sama ne bom pretekla pol ure brez hoje. Da ne bo potem spet blamaže. Ampak, ko enkrat spoznaš in občutiš pozitivne učinke teka, ne moreš, da ne bi delal reklame, pa četudi sam trenutno nisi IN. Helena, saj nam boš sporočila, ko bodo objavili slike... Vemves, ja se dobiva, nisem pozabila, samo nisem hotela tečnarit. Ti samo sporoči... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 12. jun 2006 12:10:36
Encijan, ne vem, če bom tekla, se malo bojim za kolena, kakšno bolj kratko turo po travi, to bi še šlo. Bom raje na kolesu. Včeraj sem bila in sem na enem ovinku prav na hitro obrnila smer, tako, da bi skoraj padla. Je bilo kar smešno tisto lovljenje. Kolo je staro dobro leto, pa ga še nisem nič namazala, samo umazala. Ne bi mu škodil en manjši servis. Pozimi pa skupinska telovadba, pa čeprav samo 1x na teden, vendar je počutje in občutek krasen. Počasi se daleč pride... jankica
Tudi jaz vse pozdravljam in želim uspešno dieto. Jaz sem danes na vodi in do sedaj mi kar lepo uspeva. Čez deset minut grem za eno uro in pol na sprehod s kužkom in s tem se bom tudi malo zamotila. Upam da bom zdržala do jutri zjutraj, tak cilj sem si zadala, ker bi bilo brez veze zvečer, po osmi uri jesti. Imejte se lepo! marja
Marja drži se, najboljše je iti od doma. Jaz grem pa kmalu iz službe domov, sledi kuhanje kosila za mojo lačno družino - POTEM JE PA KRIZA Ali je hud greh 4 ure pred koncem lune nekaj pojest??? Aha, se že spet tolažim - packa Vsem B, Š, OH, S in VODNIM lep dan še naprej in veliko trdne volje, SMILE28
Hojla dekleta. Pa Helena ti si super. Bravoooo. Čestitam. Tudi jaz poskušam danes zdržati na vodi. Do zdaj mi še kar uspela. Bomo videli, kako bo ko bom šla v kuhinjo pripravljat pozno kosilo za moja dva. Moj vd možek me že preganja. Želodček mu kruli. Lepo se imejte, pa dršte pesti, da nam vodenkam uspe zdržati na vodi. ČAo LANES
Hojla! Vsem vodenkam želim,da srečno prebrodijo to preizkušnjo!Punce,super ste,ni kaj! Helena,draga,tebi pa še posebne čestitke! Res si enkratna in nam vsem za vgled!Bravo,bravo in le tako naprej! Jaz sem pa grozno prehlajena!Glava me boli iz nosa mi teče pa nobene volje. Eh,pa saj bo že! Punce,držte se! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Helena, tudi jaz se pridružujem čestitkam. Res si super! BRAVO!!!! Jaz se gibanju prav izogibam. Ne morem in ne morem se pripraviti, da bi počela karkoli v tej smeri. Pravzaprav sem taka že od malega. Vedno sem se izogibala gibanju. Ko sem hodila v gimnazijo, sem imela ves čas zdravniško opravičilo. Ne vem, kako sem prepričala zdravnico, da sem ga dobila. Včasih me je kar malo sram. Do službe imam 15 minut počasne hoje, pa imam mesečno in se vozim z avtobusom. Seveda imam pameten izgovor - težka torba!! Rada bi vedela, kako se ima Korenzu. Korenzu, daj javi se! Tebe sem imela za vzgled, ko sem začela. Vodenke, vem da vam je uspelo! Le pridno naprej! Sončen pozdravček! moki
Evo tu so že tudi slike. Veste punce Helena je od hudiča. Kapo dol... http://www.agens.si/dmtek/slike.php Teka
Uaaa, tudi jaz brez uspela svoj prvi vodni dan. Fuuul ponosna . Lep pozdrav vsem, ki so tudi uspele in iskrene čestitke Heleni. tana2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti