Živjo!
Kako lepo da se mlo spet slišimo/beremo vse z stare klape.
Lisička sprašuješ če se še držim? Sicer ne vem kaj s tem misliš, če misliš dieto jaz temu nebi rekla tako, vsekakor pa se trudim, da mi kile nebi zbezljale nazaj. Kar pa mi tudi ne uspeva najbolj. Sem se v teh letih naučila veliko dobrega skuhat, pa čeprav je po pravilih in ločevanje,... vendar so velikokrat količine prevelike. :)
Sem se trudila z dieto pred veliko nočjo uspelo mi je sklatit 4 kg, ki pa sem jo po mojem mesec in pol dolgem praznovanju velike noči

..., nekako zdaj spet skušala upeljati, vendar mi še ni uspelo.pa tako pohvalila sem se že kako sem že 3 dni pridna.... vendar je vse vredu do večera, ko me premamijo vse mogoče dobrote.
Moram bit poštena, tudi vodni dan mi ni uspel, ker sem karakter da je kaj, da se nebi zamerila tašči, ki je kot opažam spet začela vsiljivo, hudoželno kuhat in mi vsiljevat hrano, seveda vse veste zakaj. Sem že pisla o tem, kako se primerja z mano? HALOOOOOOO,..... vendar jaz TRAPA sem spet popustila in pojedla na večerji 2 čevapčiča in 1 ražnjič z solato. Pa sem se potem tolažila, da bom imela pač B dan, itd....

Tudi rekreacija je na nuli, nekako sem že dvakrat obrisla prah z orbija, danes ga bom verjetno postavila na neko stalno mesto, da mi ga ne bo treba pospravljat in da bo pripravljen če me slučajno prime želja po razgibavanju....
Nekako nimam prave volje, al kako naj rečem, ker želja je seveda močna da bi dala dol teh 5 kg, ki sem jih pridelala pozimi,.... Ne vem ne strezne me niti pomerjanje oblačil, ki so mi zdaj tesna, skoraj že pretesna...
Dovolj jamranja!
Se trudim in upam da mi bo čimprej uspelose spraviti v red.
danes sem pojedla jabolko, za kosilo čaka ričet, seveda brez mesa. Njami Edina težava je v tem da se ne bom znala ustavit pred repetejem. Kar nekako vem, da bo tako, čeprav se zdaj prepričujem drugače. Danes bom karakter in bom vstala od mize in si rekla : " No vidiš saj sploh nisi več lačna! "

LP.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 15. maj 2006 12:26:18