poročam: 2x dadni, en vodni
pon. 70,3 / čet. 67,9 - mega, ampak se mi vedno vrne vsaj pol kile do 1kg - bom pazila --- men se na žalost itak zdi, da tale luna samo vodo mal bolj izčrpa iz organizma, pol se pa vrne - shujšam pa pač zato, ker ta dan nič ne jem
sicer zlo zadovoljna, ampak tole je blo kar kruto - včerej me je reeees zeblo in laaaaaačna sem bla zvečer prav res zelo --- he, he - ker nisem mogla spat - najbrž od lakote al pa lune, sem buljila televizijo in šla papat danes ob 0. 40 mičkeno samo - nekaj arašidov in sadje iz kompota
ribica - ribica / sem ti poslala kje omenjam literaturo - označene strani zadnjič na osebni meil, da se ne bi mučila pri pregledovnju strani za najzaj - se pa tukaj res hitro spregleda, če nisi vsak dan bralec, za moaj leta se pa bolj drugi sekirajo, kot jaz, hi, hi - so mi že za nekatere stvari rekl, da je čudno, da se mi jih še da delat, ko sem že tako stara he, he - recimo se prirolat v službo - men se zdi pa čist normalno - se ne dam motit ---- in tudi ti se ne daj!
saby - namesto surovega sadja jej kuhano in če je še toplo bo še bolj napolnilo občutek lakote - vsaj pri meni je tako - sladke kuhane hruške z cimetom so mi že velikokrat pomagale
marja - prov si zapopadla he, he --- en miško imam v terariju po kateri sem privzela nik, eno sem pa narisala za pravljico,--- jest pa nisem našla kam so mi ilustracijo pripopale une bejbe, ki urejajo našo 3md stran - sporoči prosim
jankica, luna1, claudia12, - bravo
vemves - mater ti hitr tole hujsas
- jest sem zdele šele 9 kg v 4ih mesecih - ma ste ne face - jest pa počas - sem se zmeraj pol zredila nazaj precej hitr, če sem prestrogo hujsala - tako, da sem se zdaj odločila počasi - me pa zeza - pol pa delam seveda "zgoraj omenjene popravke", he, he
Encian - na žalost ne znam tega delat - sem se še za prijavo lovila, da me je blo kar sram
rožica - stvari, kot so kuhana jajca, pa solata, pa mogolsko meso pri Kitajcih... se mi ne zdi, da bi jih slikala hi, hi - ko pa skuham kaj pametnega vam pa pošljem
Neli5