Dober dan punce!
Naj vam zaupam, da sem včeraj doma študirala Montignacovo metodo hujšanja. Zanimiva kot vsaka

.
Nekaj stvari mi je posebno padlo v oči, kar tudi sama doživljam in marsikatera od vas tudi. In ne morem si kaj, da vam to tudi sporočim, mogoče bo potem lažje za nas ali pa se bomo lažje sprijaznile z določenimi stvarmi, ki držijo kot pribito, vsaj pri meni.
Čez nekaj časa (čez koliko časa, je odvisno od vsakega posameznika) bomo opazili, da se je telesna teža nehala zmanjševati, četudi se držimo diete. Vzpostavilo se je namreč novo ravnotežje "vnosi" in "iznosi". Ko organizem "spozna", da bo v prihodnje dobival samo toliko in toliko kalorij na dan, se odloči da se bo zadovoljil s to količino in teža se ustali.

Če preučimo preteklost katere od debelih oseb, bomo v večini primerov odkrili, da si je največ kg nabrala, ko se je leta in leta držala hiperkaloričnih (hitrih) diet.
Pomembno je vedeti, da je vsaka nova dieta manj učinkovita od prejšnje

To je nekaj stvari, ki tudi nam "grenijo" življenje. Je zelo zanimiva dieta in mogoče se je bom enkrat tudi lotila. Zaenkrat ostajam na 3MD, saj upam da bom končno prišla na tako željenih 86kg, kar pa zaenkrat kaže da v tem krogu ne bom.
ŠE NEKAJ ZA TISTE KI IMATE PROBLEME S PREBAVO, ravno tako prebrano v tej knjigi.
Zaprtje je običajen pojav, ker med dieto ne uživamo trde hrane. Tega se rešimo, če jemo solato zabeljeno z limoninim sokom.
Lep, sončen pozdrav in pridne bodite!!!
beba