Bravo, vodenke! Čestitam, da vam je uspelo in to kljub mrazu. No, saj ste si pomagale s čajčki, pa je šlo, a ne?
Hvala vsem za to, da verjamete vame, skoraj bolj kot sama. No, danes sem tudi sama vase že bolj prepričana in upam (in verjamem), da bo tako tudi ostalo. Včeraj nisem bila na vodi, ampak po zmešanem tednu na drugem sadnem dnevu zapored in se danes počutim krasno, tako da bi sadje najraje še kar malo raztegnila čez kak dan. Res je počutje enkratno, misli jasne in pozitivne, delovna vnema na višku, počutim se "očiščeno" tako fizično kot psihično. Res ne vem, če bo danes B ali S, zjutraj sem pozabila dati meso iz skrinje, tako da je še vse možno. Včeraj sem v službi pojedla pomarančo, nekaj kivijev in 2 jabolka, doma pa sem si potem naredila sadno kašo iz 2 manjših banan, jabolka in kivijev, dodala pa sem še malo ingverja in cimeta (da se bodo maščobne celice prej vdale, ha ha). Kašico (res je taka kot za dojenčke) sem potem jedla z žlico in se usedla blizu radiatorja, da mi je bilo bolj toplo in si predstavljala, da jem toplo juho. Kaj pa vem, se mi zdi, da me en tako pripravljen obrok bolj nasiti kot pa, če bi sadje pojedla posebej, pa tudi količinsko ga je bilo nekoliko več. Zvečer me je seveda zeblo, ampak na to sem že navajena in sva se z mojim dragim pač malo bolj stiskala (še en dober stranski učinek diete), važno je, da lačna nisem bila. Moram pa povedati, da sem se prejšnji teden po dneh z neurejenim prehranjevanjem vsako noč zbudila potna, kot da bi se telo samo ponoči hotelo rešiti strupov, s katerimi sem ga zapacala prejšnji dan.
Danes zvečer se mislim spet malo posvetiti orbiju, ki je 2 dni sameval, saj je bilo na programu likanje, ki sem ga kar predolgo prelagala. Malo mi je še ostalo, tako da predolga ne bom mogla biti.
Punce in fantje (ki ste večinoma v ilegali), imejte se lepo! Hvala, da ste z mano, tudi tiste, ki ste že uspešno končale, Lanes, pa Bonaca, Helena, lepo vas je brat, tako da se le še kaj oglasite. Marjetka Cvetka in Tejčica pa le še naprej peljita tale naš januarski voz.
Encijan