mrzel pozdrav s štajerske,
čeprav sije sonce je kljub temu prekelmano mrzlo. Samo da vam javim, da sem nad dietnimi učinki že pošteno obupana, saj kile kar ne grejo, grehi pa niso taki, da haska ne bi bilo. Za rojstni dan sem dobila odlično napravico, na kateri se intenzivno gonim (skoraj) vsako in zvečer ob dnevniku. Malo z rezrevo jemljem tehtnico, ker vem, da k marsičemu pripomorejo hormonske tablete, ki jih moram jemati še cel februar. bom pa zato marca skopnela na hitro! sem se že odločila...
učinkovito izgubljanje kg, pa cartajte se, da vas ne bo zeblo...
tabina
p.s. glede špinače- jaz jo velikokrat jem na B dan-jo zalijem z dcl mleka, pa žličko moke za prežganje...klasično, zraven jem govedino; ali pa na Š dan, ko si jo pripravim z malo kisle smetane in zraven jem pire krompir. špinačo obožujem.
kar se pa tiče slike na hladilniku.... MENI osebno ni pomagalo... mogoče bi, če bi bil zraven še špegel. pa vaga. sem se skozi tolažila, d ataka pša več nisem, da sem malo shujšala...zdaj mi hladilnik krasita sliki iz najbolj suhih časov. ker taka bi pa rada spet bila. trenutno malo pomaga....
Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 25. jan 2006 11:38:47