Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Lepo,da ste tako pridne.No jaz sem nekaj dni pomešala,tako,da mam vodnega v ponedeljek.
Prehlad je že mimo,sam zdaj pa kašljam,ko sam hudič![]()
Pa sej bo tudi to minilo.No tudi jaz se veselim vage,še posebej zato ker me hlače ne tiščijo več![]()
Danes imam OH dan in pripravila sem "martinovo" kosilo. Ker hčera obožuje mlince, so bili danes na sporedu mlinci, rdeče zelje ... za preostali "nedietični" del družine pa še pečen piščanec. ![]()
Ker smo dobili veliko hrušk, brskam po receptih za in iščem sladico za večerjo ... verjetno bom pripravila zavitek s hruškami.
Sicer pa imam danes "delodiš" in sušim jabolčne krhlje za ozimnico in za sadne dneve ...
Lep ![]()
![]()
pozdrav
Marna čestitke za vztrajnost in voljo - bravo.
Še en bravo in pesti za jutrišnje tehtanje. Tudi jaz ugotavljam, da kar nekaj privarčujem pri hrani, saj sedaj v naprej načrtujem kaj bomo jedli, koliko količinsko potrebujemo ...
Marna, kuhanje za preostalo nedietično družino ni prav noben problem. Jedo ponavadi podobno kot jaz, le da mora biti obvezno mesni dodatek - so "odvisni" od mesa.
Zame so takšni dodatki (razen na B dan) PREPOVEDANI - po lastni volji
.
Za mano je sadno-zelenjavni dan. Minil je brez problemov.
Lep pozdrav na drugo stran računalnika ... ![]()
Pozdravljena Memmy in dobrodošla. Si v "nerodni" situaciji ... ampak če mene vprašaš ...
Pred 8 uro bi pojedja sadje ali kakšen domači smuti napitek
V času malice bi si nosila pripravljeno kosilo npr. na
- B dan - pečen piščanji zrezek in veliko solate, tunina solata ...
- š dan - krompirjeva solata, riževa solata, ...
- OH dan - sendvič obložen z zelenjavo, vegi pica, ...
- različno sadje, ...
vsekator bi malico izkoristila za kosilo, ki bi si ga pripravila doma in nosila zraven. Ali imaš možnost pogret v mikrovalovki?
Ko bi prišla domov, bi pojedla na hitro solatko, za premostitev lakote, ... večeja pa bi bila po sedmi uri ...
To je moje mnenje, vendar kot sem že rekla teh problemov sama nimam ...
Sem prepričana, da boš našla sebi dovolj dobro rešitev in se nam pridružila ...![]()
Danes se moj B dan in čas za Stefani pečenko ![]()
Lep pozdrav prav vsem,
SINDY
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pecivo iz bučk

Sirovi napihnjenčki z dodatkom