Sem si kar mislila, da bo katera zbolela (ha,ha) ker ste na srečanju spile premalo (kaj premalo, nič) antigripina

,zdaj pa vročina itd.... Joj,joj..... dragička, malo šnopsa v čaj, pa bo. Mamamia, to si pa ti kriva

, ker si pozabila na višnjevec! Zdaj bi bila dragička čila in zdrava, pa poglej, v postelji je reva uboga....Sicer pa ni čudno, vreme je neverjetno..... sicer meni odgovarja tale sonček, ni pa po moje primerno za to obdobje...
Loni, sem pred leti nabavila en takšen "smrčoubijalec", pa ti povem, da nič ne pomaga, lahko udrihaš po moških beticah, pa ni efekta. Preveč "trde" imajo (betice, se razume).
O.K., vidim, da ste večina na delovnih mestih, jaz pa pravkar kuham, delam jutri, zato vas zdajle zapuščam, da ne bo katastrofe v piskrih

. Pridno pišite, da bomo naredile še malo faušije in skomin (ha,ha). Imele smo se pa fajn, ne?
Bomo ponovile, letos menda ne, ker je res, kar je rekla mamamia, decemberski dnevi bodo zapolnjeni s peko in pripravami na domače čage......spomladi pa morda? Če boste spet prišle v Maribor, bomo šle po zvončke, ne mamamia? V limbuško grabo......ha,ha!
Imejte se lepo! Galja