polnozrnati špageti z zelenjavno omako (korenček, koromač, por, limonina lupinica), solata
Vegetarijanska kosila
Jaz pa danes kuham fižol za v skrinjo, tako da bomo verjetno kar fižolovo juhco z drobnimi makarončki.
jasna
Gobova juha, skutni štrukli, solata iz paprike, mocarele, paradižnika in čebule.
katti
polenta z zelenjavno omako
zadnje dni (vmes so še lanska kosila
testenine (peresniki) z omako iz treviškega radiča in sira, mešana solata
kuhan basmati riž, gobova omaka, solata iz radiča in fižola
zloženka iz krompirja, gob in sira, zelena solata
tofu v zelenjavni omaki, zdrobovi cmoki iz baze, zelena solata s fižolom
špageti z gobovo omako po bolonjsko (iz knjige Sodobna vegetarijanska kuhinja), mešana solata od Ete
maja 
Oglas
včeraj testenine(spiralice)z paradižnikovo omako,motovilec
danes losos,obarjena cvetača,zelena solata
andreja č.
paradižnikova juha, polenta z gobovo omako, solata
včeraj Verina koruzna juha, slani rogljički s tuno
danes bo ričet in ena mamina sladica (ne vem, kaj je scoprala, rekla je le, naj pridem iskat nekaj sladkega
)
maja 
Včeraj sva pri prijateljih zmazala domačo pico s tuno, koruzo, fižolom in papriko. Danes so bili kar topli sendvički, ker sva tako pozno vstala, pa še on gre potem na pico s kolegi, tak da nisva komplicirala.
Opa, maja, to mi je pa ful všeč, da ti je juhica ok:) Glede juh sem namreč analfabet, pa mi takole da mal vzpodbude:)
Veri
Včeraj orada,zelena solata
danes zelenjavna juhica,polnozrnati kus kus,zelenjavni polpeti,solata,za mesojedce se pa že kuha goveja juha
andreja č.
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.