13. jul 2006 22:11
Ooo, super, Veri! Hvala, jih bom že jutri naredila - kar oboje, ker me tako zanima kakšni so
13. jul 2006 22:11
Ooo, super, Veri! Hvala, jih bom že jutri naredila - kar oboje, ker me tako zanima kakšni so
14. jul 2006 15:01
Kumarično krompirjeva solata
16. jul 2006 2:05
v petek za malico so bili bučkino-korenčkovi mafini z rjavim sladkorjem, za kosilo pa tortilje s prilogami: korenček, narezan na tanke rezinice, paradižniki in pelati narezani na krhlje in kolutke, rukola in nariban sir (hlebček zdravo življenje) (in eno mesno prilogo, ne bom tu pisala) in solata: rukola plus češnjevi paradižnički, za posladek pa par vrst sladoledov in rabarbarina pita. Danes me je kar malo sram
16. jul 2006 13:30
Aja, no bil je pa domač kruh včeraj, da se malo ven zmažem:) Danes bo verjetno paradižnikova juha, po vsej verjetnosti tudi jutri, ko ne bo časa. In pica, domača, seveda:) in zelenjavna, ker nimam nič drugega za gor dat. Sicer je bil danes bolj zanimiv zajtrk, tak zelo pozni
18. jul 2006 7:51
Popečeni melancani na rukoli z mozarello. Danes bo pečen krompirček in dušeno zelje. Zvečer pa posteljica iz rukole, črne olive in parmezan...
18. jul 2006 8:31
včeraj: riževi rezanci s špinačo v jogurtovi omaki predvčerajšnjim: prosena kaša s stročjim fižolom lep dan bela
20. jul 2006 9:51
včeraj ene hecne ribe, mlad krompir, paprika (rdeča in rumena) in koromač (janeževo "steblo"), vse pečeno v pečici, za čez pa sladoledne kupe (kavina in čokoladno-figova). Veri
20. jul 2006 11:18
danes pirini vaflji s sladoledom in smetano
20. jul 2006 11:22
Včeraj: Drobnjakovi štruklji in zeljna solata s fižolom. Ker smo jedli zunja, so si ostali štruklje naročili z gobovo in gorgonzolno omako. Jaz sem se trudila biti pridna in vzdržna... Danes: kumarična solata, pečen krompir.
21. jul 2006 17:46
Špageti s pesto omako. Bazilika mi je tako lepo naredila da jo je treba porabit. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Pirini svaljki s pršutom