Vegetarijanska kosila

Kosilo: sirov burek s porom, večerja:kumarična solata Aki
včeraj: zelenjavno-testeninski narastek, domače češnje iz drevesa:) Veri
Nekakšen narastek iz kuhanega fižola s koruzo na koruznem testu. Gratinirano s sirom... Solata, če bo čas...
Solata in sadje...
dobro ohlajena hijiki solata: sestavljena iz koruze, zelene paprike, nasekljane čebule, riža, alge hijiki in sojine omake ter limoninega soka lp dome Sporočilo je spremenil(a) dome dne 26. jun 2006 20:00:32
Solatka iz metuljčkov, tune, koruze, paradižnika, bazilike, začinjena klasično (kis, olje, sol) + po želji ržen kruh... za posladek češnje (v neomejenih količinah) Živa
Egiptovski falafli, humus in zelena solata s fižolom. Zvečer pa češnje, borovnice, dinja....po želji, zdaj je res sadja na pretek. lp Vesna
Pečena orada in velika skleda mešane solate, za piko na i pa čokoladni sladoled z ribezom Živa
Solata in pražen krompir, potem sem 4x jedla sladoled... Prvič rajsko jagodo na kepico, dve ledeni lučki, zvečer ob pol enajstih pa kokosov, pistacijev, rum-punč in gozdne sadeže... Ne morem pomagat, ampak meni je bilo včeraj takooo vroče...
domači polnozrnati ravioli, polnjeni s fetaki sirom (tisti, nepravi, kravji in bolj mazavi v tetrapakih), zraven pa bučkovo-paradižnikova omakca:) Danes bojo polnjeni kaneloni in domači sladoled, zdaj se je morala mašina že uležat:) Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti