Vegetarijanska kosila

riž z grahom, solata rezanci s šampinjoni, solata stročji fižol s paradižnikom (iz skrinje), pire krompir motovilec, radič, korenje, popečene bučke, popečeni koščki kruha, koščki sira zelenjavna kremna juha polnozrnati svedri z zelenjavo in tofujem, radič+motovilec
Hemendeks brez salame, brez salame se da zraven pripraviti popečeno kolerabo, bučke.. Pozdravček, Mama O
Sataraš, polnozrnat kruh. Tarja83
včeraj jota, jabolčna pita danes lazanja s popečeno zelenjavo, zelena solata z radičem in motovilcem Vanilija
Brezmesni ričet, polnozrnata bombeta Tarja83
testeninska solata, ocvrte ribe buča

Riž s fižolom po louisiansko, zelen radič

Loni Makaroni
Loni, kaj je to riž s fižolom po louisijansko? Hvala!
No, ker sem po dolgem času tukaj našla samo tole neodgovorjeno vprašanje, sem z iskalnikom našla, da si recept enkrat že napisala. nedelja: juha iz razne zelenjave, solata, domač kruh ponedeljek: brokolijeva kremna juha, špageti z zelenjavno (por, grah, korenje, pelati) omako, solata torek: gosta enolončnica iz stročnic (čičerika, fižol, leča) in zelenjave (paradižnik, korenje, por), solata, puding danes: polnozrnat kuskus z zelenjavo in tofujem, solata

Čemaževa juha http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11308, dušena zelenjava z piro, solata: ledenka z čemažovimi popki

kobra 1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti