Vegetarijanska kosila

Jaz pa ne razumem zakaj pišete na vegeterijanski forum, da ste jedli ribe. Saj so ribe tudi živali in meso. Ravno te umrejo na najbolj krut način, saj se zadušijo. Kaj ne morete tega pisati na kateri drugi forum, tu pa bi pisal samo tisti, ki res ne jedo nobenih živali?
http://sl.wikipedia.org/wiki/Vegetarijanec#Vrste_vege Mogoče bi bilo dobro, da si prebereš tole Sissy. Ali imaš težave tudi z jedilniki, ki vsebujejo jajca in mleko? Issi
No no. Vegetarijanstvo pač pomeni, da ne ješ mesa, tudi rib ne (in točno tako piše tudi na tem linku - delno vegetarijanstvo pač ni vegetarijanstvo). Zagotovo Veri ne misli nič hudega, ko napiše te ribe, in mene čisto nič ne moti, ampak tako napasti človeka, ki postavi čisto razumno vprašanje, pa tudi ni treba. Danes fižolova juha z rezanci, krompir s špinačo (narejeno kot blitva s krompirjem), radič in endivja Sporočilo je spremenil(a) lucija dne 20. sep 2008 23:35:23
zelenjavna juha (rumen in zelen stročji fižol, korenček, bučka) z ribano kašo, svaljki s sladkorjem in marmelado
špinačna juha, skutini štruklji, solata
Včeraj cvetačna juha in na žar ponvi popečena polenta s svežimi zelišči in popečen paradižnik iz domačega balkona:) Danes bo korenčkovo-ingverjeva juha in šamrole za čez, kaj bo pa vmes pa še ne vem. Veri
Ogromna skleda solate z vrta. Radič in endivjo zabelim z avokadom in limoninim sokom. Za moj okus boljšega na svetu ni. Prijazen pozdrav! booris
prisiljeno zelje, polenta, kvašeni rogljički polnjeni z borovničevo marmelado lp dome
Danes korenčkovo ingverjeva juha in čokoladno-kavini vaflji s čokoladno kremo in malinovo marmelado. Veri

Zelenjavna juha/golaž. S krompirjem, strpčjim fižolom, grahom, korenjem, čebulo in česnom.

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti