Vegetarijanska kosila

Gratinirane palačinke z blitvo, solata Vanilija
Ker je čisto prevroče za prekuhavanje smo si danes privoščili ogromno skledo posebne solate: kumare, paradižnik, paprika v 3 barvah, koruza, tuna v lastnem soku, mini mocarelice, peteršilj, drobnjak in balzamični kis. Ninja24
Jaz se pa še nekaj trudim s kuhanjem, ampak v glavem hitro pripravljene jedi. Danes je bil na vrsti krompirjev kari z bučkami, pa seveda solata. Vanilija

Pri nama je bilo včeraj: Popečene bučke obložene s siri in orehi. Veliiika skleda kitajskega zelja in korenja v solati. Zvečer pa lubenica in gin tonic.

(aja, pred kosliom sva si z Loni špogali en velik sladoled, zato mi zvečer ni pasal iz domače skrinje...) : )

Danes bojo pa cvetačne popečene kroglice in začinjen kuskus s papriko. Solata pa po navdihu. Imava sladoled, če bo cuker padel...

lidka
bucatini s paradižnikovo-olivovo-paprikino-korenčkovo omakco, naredil lubi:) predvčerajšnjim žal nisem jedla doma, ampak če koga zanima je bil pire krompir s špinačo in pečen file ribe (verjetno osliča) Veri

Doma nerejeni njoki s porom v parmezanovo smetanovi omaki. Solata. Sladoled, čokolada...

lidka
Včeraj marelični cmoki. Veri
Hehe, lidka, ti pa nisi več na dieti, ne?;) Veri
Zadnjič kuskus z melancanom in ostalo zelenjavo. V soboto je kuhal lubi: pečen krompir in smuč (riba;) v foliji (oz. v peki papirju, če smo natančni;) Veri
rižota z lisičkami, šampinjoni in bukovim ostrigarjem, zelena solata z rukolo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti