Vegetarijanska kosila

3x sem jih v zadnjem tednu, danes jih bomo cvrle pri sosedi, jutri jih bom spet doma in v torek za hčerine sošolce, za mamo, pa seveda še kak mora ostat za doma. Potem bo pa malo miru. Beljakov imam že toliko, da bi lahko Pohorje in Kranjsko Goro zasnežila. lp Vesna
polnozrnati kitajski rezanci z zelenjavo, solata
včeraj: pečeni škampi, kuhan krompir v kockah, soparjena zelenjava, zelena solata z radičemdanes: pečena žaba, mešani riži s koruzo in grahom, zeljna solata smrečica
Ravnokar na mizi: mariniran zapečen tofu s sezamom in paradižnikovo omako, pire krompir in solata. Ninja24
fižolova juha, pirine kajzerce, puding
Snoči za večerjo je možiček pripravil slastne polnozrnate testenine z baziliko, česnom in orehi na olivnem olju, sladico je kar kupil in sicer slastne višnjeve pralineje in pa kozarček refoška nama je tudi privoščil zraven. Danes nič posebnega: solata iz brstičnega oheovta, pesa s suhimi slivami, orehi in česnom, polnozrnate štručke in še zadnjič ta čas, krofi ki so zdajle še vroči. lp Vesna
danes imava pražene gobice z jajčko in srbsko solato-spomin na poletne dni:) drugače pa zadnje čase bolj kot ne živiva od juhic na tisoč načinov (korenčkova, zelenjavna, koruzna, prežganka...) ko berem vaše predloge za kosila se mi kar sline cedijo, ob zadnjem recinem sem bila pa še blazno fauš zraven...:))) en lep dan želi: hruškabanana
včeraj: segedin danes: pire krompir, omaka iz melancanov, solata
ribja lazanja - sva jo jedla 2 dni, danes sta še bratec in njegova punči prišla pomagat;) Veri
včeraj: moj lubi je spekel pico po receptu Jamie Oliverja ...in je bla odlična. Naredil pa jo je iz polnozrnate moke. danes: lazanja Lucija, a mi zaupaš, kako narediš omako iz melancanov??? Meni je to tak full simpatičen "sadež", ampak mi nikol ne rata kej dobrega iz njega narest. MissLady Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 06. feb 2008 23:56:10

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti