Vegetarijanska kosila

špinačna juha s čičeriko, rezanci z omako iz šampinjonov in smetane, radič in rukola s fižolom, sladica (po plasteh v kozarcu: zdrobljeni madljevi piškoti, krema iz rikote in skute z limono, spasirana mango in pomaranča Sporočilo je spremenil(a) lucija dne 05. jan 2008 18:39:58
hoj! špageti s paradižnikovo omako, radič s krompirjem, sadna solata; včeraj pa :rižota z rdečim radičem, solata iz kuhanega gomolja zelene,flambirane(surove) banane; v soboto: melancane s parad. omako in mozzarello, kus kus s čebulo, zelena solata s fižolom,sadje GOSPAKATJA
juha od včeraj, pica s pelati, sirom, gobami, artičokami, papriko in olivami, ko je pečena pa na vrh še rukola
na koščke narezan popečen tofu v omaki iz paprike, šampinjonov, korenja in paradižnika, testenine, radič z rukolo
Sladki janež s pomarančami in basmati riž (samo kuhan v slani v slani vodi) in solata po želji...pa dober tek dragstar
Evo, kar nekatere na drugih temah sanjate, mam jaz doma: lubi je naredil pašare/iverke in osliči, pečeni v škrnicljih iz alufolije z marinado iz oliv, mini paradižničkov, belega vina, olivnega olja, bazlike... Zraven basmati riž (ostal od včeraj) in zelenjava (brstični ohrovt in por) v voku s sojino omako. Veri
polpet iz tofuja z orientalskimi začimbami, nariban korenček s prelivom iz bazilike, kisle smetane in jogurta, endivja in radič, polnozrnat toast
metuljčki z gobovo omako, berivka
Veri, a to misliš na kuharja? No ja, tudi pri nas se cufamo kdo bi dežal za kuhalnica in ustvarjal. Včeraj je pripravil polnozrnate špagete na nek svoj način z drobtinami, česnom, baziliko, peteršiljem in sirom (do sem sem uspela škilit pod prste) in zeljnato solato. Bilo je fantastično.Danes se bom pustila presenetit. lp Vesna
tofu z zelenjavo v voku, riž, solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti