| hedonist je napisal/a: |
| Sej ni važno kam jo boš dala ,Terakota, glavno je da jo imaš. Suho rukolo mislim. LP hedonist |

Nacho čips gostija
| hedonist je napisal/a: |
| Sej ni važno kam jo boš dala ,Terakota, glavno je da jo imaš. Suho rukolo mislim. LP hedonist |
Limonina trava sicer ni začimba, značilna za kitajsko kuhinjo, uprabljajo jo v tajski, vietnamski, burmanski kuhinji. V Mariboru jo dobiš občasno, včasih jo imajo v tistem kiosku pri nekdanjem Štajercu (zdaj Šariki) oziroma Merkurjem, sem jo pa že videla tudi v Leclercu. In takoj kupila.
Sama jo sicer kupujem v Gradcu v eni trgovini s potrebščinami za azijske kuhinje, tako da jo imam vedno na zalogi.
Riževo vino pa videvam na policah večjih supermarketov vseh večjih sistemov, tako kot rižev kis.
Mamamia
mamamia
Se dobi tudi posušena, sem jo enkrat kupila, pa niti približno ni tako aromatična kot sveža. Sem pa že kupila vloženo, na drobne kose je zrezana in kot v neki slanici, in ta mi je bila veliko bolj uporabna. Ampak ne vem, ali se še dobi (poglej v Intersparu v Europarku ali Qlandiji; jaz sem jo takrat kupila v Intersparu), ker imam vedno svežo na zalogi (mož se namreč včasih sredi večera spomni, da bi jedel nekaj tajskega, tako da imam limonino travo, koriander in še kakšne druge začimbe ter kokosovo mleko vedno pri roki).
Mamamia
mamamiagorilnik, tukaj pravijo, da v vsaki trgovini.......
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4017ževo vino&offset=200
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Sirovi napihnjenčki z dodatkom